Καταιγιστική

Δημοσίευση: 10 Απρ 2013 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:30
* ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ στη δήλωσή της η δημοτική σύμβουλος Λίτσα Ούντρια, απαντά οργισμένα σε σχόλιο, με χειμαρρώδη επιστολή, σε αναφορά μιας αράδας. Με καταιγισμό διαβεβαιώσεων ότι παραμένει στο ΚΚΕ και ανακαλύπτοντας εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Με μια αξιοσημείωτη καθυστέρηση, είναι η αλήθεια, σημειώνει: «Την Πέμπτη 4 Απρίλη δημοσιεύθηκε στη στήλη «Ψιθυριστά», σχόλιο με τίτλο «κόκκινο αίμα», όπου αναφέρεται και το όνομά μου. Το σχόλιό σας είναι απαράδεκτο και δεν γίνεται από ανησυχία και πραγματικό ενδιαφέρον για το ΚΚΕ και την πορεία του. Μάλιστα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι ενταγμένο στην προσπάθεια να υπονομευθεί το κύρος και η πολιτική του ΚΚΕ μπροστά στο 19ο Συνέδριο του.
Σε ό,τι με αφορά προσωπικά δεν επιτρέπω σε κανέναν- πολύ περισσότερο στους γνωστούς κύκλους του σχολίου- να αναφέρονται στο όνομά μου και να το χρησιμοποιούν ενάντια στο ΚΚΕ. Στις 10ετίες της διαδρομής μου στις γραμμές του Κόμματος, πάλευα με συνέπεια για την προώθηση της πολιτικής του και των αποφάσεων των καθοδηγητικών οργάνων σε όποιο τομέα δουλειάς και αν με χρέωσε το κόμμα. Η πολύχρονη εμπειρία μου με δίδαξε ότι όταν ο ταξικός αντίπαλος σε παίρνει υπό την προστασία του, το κάνει με μοναδικό σκοπό να πλήξει το ΚΚΕ.
Την εποχή της μεγάλης καπιταλιστικής κρίσης και της ανελέητης ταξικής εκμετάλλευσης βολεύει πολύ, ο λαός να παραμένει βουβός και το ΚΚΕ ανίσχυρο. Υπάρχουν πολλοί που έχουν βαλθεί να υπονομεύσουν το κύρος, την πολιτική και τη δύναμη του ΚΚΕ, που αποτελεί το μόνο εμπόδιο στην αντιλαϊκή επέλαση της συγκυβέρνησης και του μεγάλου κεφαλαίου. Που ξεσκεπάζει τις ψεύτικες υποσχέσεις των δήθεν αριστερών λύσεων και των εναλλακτικών προτάσεων της αστικής διαχείρισης. Μ’ αυτούς εγώ ούτε είχα, ούτε έχω, ούτε θα έχω καμία σχέση». (Η τελευταία φράση-διαβεβαίωση υπογραμμισμένη, γεγονός δίνει μάλλον και την εξήγηση του ύφους. Πιθανότατα «προς τα μέσα» απευθύνεται η Λ. Ούντρια, όχι προς τον υπόλοιπο κόσμο. Ποιος νοιάζεται άλλωστε που η καθοδήγηση του κόμματος δεν πρότεινε την επιστολογράφο ούτε καν να την εκλέξει η ΚΟΒα της αντιπρόσωπο για την αχτιδική συνδιάσκεψη, πόσο μάλλον εν συνεχεία για σύνεδρο... Με μια αράδα προσπερνιέται το γεγονός. Στοίχημα ότι αύριο θα υπάρχει ανάλογη επιστολή και από τον Βασίλη Ζωγράφο, του οποίου το όνομα είχε επίσης αναφερθεί στους κομμένους από το συνέδριο;)
Ζ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass