Επί τόπου

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2013 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:16
* ΜΠΟΡΕΙ να βρισκόταν στο εξωτερικό αυτές τις μέρες ο Ρίζος Κομήτσας, όμως το τιμόνι του Δήμου δεν το άφησε. Κι αφού προέκυψε η θεομηνία με το χαλάζι, ο δήμαρχος Κιλελέρ κρεμάστηκε στο τηλέφωνο. Συλλέγοντας καταρχάς πληροφορίες και εν συνεχεία σε αλλεπάλληλες επαφές με τον διοικητή του ΕΛΓΑ. Αυτό το τελευταίο είναι και πιο εύκολο πια, με τον Βασίλη Έξαρχο στο πόστο. Και βέβαια δεν ήταν δύσκολο να συμφωνήσουν Έξαρχος-Κομήτσας ώστε να επισκεφθεί αυτοπροσώπως ο Λαρισαίος διοικητής τις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να δει ιδίοις όμμασι, το μέγεθος της ζημιάς και να ακούσει τους παραγωγούς.
* * *
* ΕΚΤΟΣ Ελλάδας μεν ο Ρ. Κομήτσας, μέχρι χθες. Όμως σύμπασα η δημοτική αρχή Κιλελέρ βρέθηκε στο πόδι μετά τη χαλαζόπτωση στον κάμπο. Να συμπαρασταθεί στους παραγωγούς και να βοηθήσει όσο μπορεί, ώστε να εισακουσθούν τα αιτήματά τους.
Ολόκληρη ομάδα στη σύσκεψη στο Σωτήριο. Δύο αντιδήμαρχοι παρόντες , ο Βασίλης Χατζούλης και η Φωτεινή Παπαστεργίου, αλλά και τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ο Κλεάνθης Θεοδωρούλης, ο Νίκος Μπανταλός κι ο Φάνης Νανούλης. Που βρέθηκαν εκεί, όπως είπαν, για να ακούσουν τους αγρότες και όχι για δώσουν σόου. Η τελευταία μπηχτή με προφανή τον παραλήπτη, προς αντιπολίτευση μεριά. Κι όποιος το κατάλαβε, «λαδωμένο» γράμμα διαβάζει...
Ζ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1