Απορία

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2013 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:20
* ΣΤΗΝ απόφαση του υπουργείου Παιδείας, περί επίταξης εκπαιδευτικών και σχολικών μονάδων, προβλέπεται μεταξύ άλλων πως «όλες οι θεσμοθετημένες άδειες που έχουν νομίμως χορηγηθεί πριν από τη δημοσίευση της υπ’ αριθμ 281/11.5.2013 (Β’ 1139) απόφασης πρωθυπουργού και της υπ’ αριθμ. 6212/11.5.2013 (ΦΕΚ 1140Β’) απόφασης του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (ήτοι την 11η Μαΐου 2013), δεν θίγονται εξ αφορμής της πολιτικής κινητοποίησης, για το χρονικό διάστημα που αυτές έχουν χορηγηθεί». Αν καταλαβαίνουμε σωστά, όσοι πήραν άδειες, πήραν!
Ρωτάμε λοιπόν εάν τον ερχόμενο Ιούνιο το υπουργείο Παιδείας, διά των υπηρεσιών του, εγκρίνει το αίτημα των τοπικών εκπαιδευτικών συλλόγων για έγκριση συνδικαλιστικής άδειες μιας ημέρας, προκειμένου δάσκαλοι και καθηγητές να ψηφίσουν για την εκλογή αντιπροσώπων σε ΔΟΕ και ΟΛΜΕ.
Ξέρετε, αυτή την άδεια που δίνουν για να κλείσουν τα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί να ψηφίσουν για τις ομοσπονδίες τους. Αλλά θα πείτε όλοι οι... στρατευμένοι δικαιούνται ΑΜΔ!
Β.Κ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

FASHION CITY 15-10
PARKO TON EYXON
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1