Έρχεται ο... Δραμινός

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2013 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:22
e-mail επικοινωνίας: tsant@eleftheria.gr
* ΦΕΥΓΕΙ ο Λαρισινός έρχεται ο Δραμινός στην προεδρεία της ΟΝΝΕΔ που έχει εκλογές την Κυριακή και όπως όλα δείχνουν τον απερχόμενο πρόεδρο Αντρέα Παπαμιμίκο θα αντικαταστήσει ο Σάκης Ιωαννίδης, ο οποίος ήταν γραμματέας της ΔΑΠ το 2011-12, που ως γνωστόν διαπρέπει στις φοιτητικές εκλογές. Μάλιστα επί προεδρίας του ανέβασε το ποσοστό της κατά 8,5% μονάδες πανελλαδικά. Και βέβαια ο... ερχόμενος είναι και στενός συνεργάτης του απερχόμενου προέδρου.
Υπάρχει και ένας ακόμη υποψήφιος ο Γ. Ασημακόπουλος από Πελοπόννησο μεριά, αλλά μάλλον θέλει να καταγράψει παρουσία, γιατί όπως λένε οι εκτιμήσεις, δεν έχει ελπίδες εκλογής.
* * *
* ΕΝΩ ένας ακόμη υποψήφιος που είχε εμφανιστεί αρχικά τελικά «απορροφήθηκε» από τον Σ. Ιωαννίδη οπότε βγήκε νωρίς από το παιχνίδι. Ο δε Σ. Ιωαννίδης, αν και η εκλογή του δεν φαίνεται να έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ωστόσο δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα και κάνει συναντήσεις με ΟΝΝΕΔίτες αλλά και στελέχη του κόμματος και φυσικά πέρασε και από τη Λάρισα όπου και είχε τις ανάλογες συναντήσεις με... δοκιμασμένους της νεολαίας και ένθερμους οπαδούς στην προηγούμενη εκλογή του Αντρέα Παπαμιμίκου και λόγω προσωπικής φιλίας αλλά βεβαίως και λόγω εντοπιότητας.
 Απ’ ό,τι φαίνεται το «στοίχημα» αυτής της εκλογής δεν είναι «ποιος θα εκλεγεί» αλλά τι προσέλευση θα υπάρξει στις κάλπες και εκεί έχει πέσει όλο το βάρος εκ μέρους των στελεχών της νεολαίας και όχι μόνον.
* * *
* ΓΙΑ το διαδικαστικό μέρος πάντως οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ και στη Λάρισα θα στηθούν τρεις κάλπες στο «Διβάνη» και ακόμη μία στον Τύρναβο στα γραφεία της Τοπικής, μία στο Φάρσαλα στο ΚΑΠΗ (ωραία αντίθεση η νεολαία να ψηφίζει στο ΚΑΠΗ) και μία στην Ελασσόνα στο κτίριο της ΔΕΠΤΑΚΑΛ.
Μ.Η.Α.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass