Τα πρώτα ονόματα

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2013 4:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:30
* Η «Ε» έχει επισημάνει από εβδομάδων ότι το ΠΑΣΟΚ θα διεκδικήσει (και θα επιμείνει) στην αντιπεριφέρεια της Λάρισας, μεγάλο φαβορί για την οποία είναι η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο περιφερειακό συμβούλιο Λίτσα Λιακούλη. (Η ίδια, προχθές στο γήπεδο της ΑΕΛ έδειχνε αδιάφορη, παρά το γεγονός ότι παρέα με τον βουλευτή Χρ. Κέλλα, προσπαθούσαν να ανταλλάξουν πληροφορίες για ένα περίεργο γκάλοπ που διενεργήθηκε στη Λάρισα για τη δημαρχία, σε δείγμα άνω των 3.500 ατόμων. Αυτός που το χρηματοδότησε συμπέραναν πρέπει να πλήρωσε ακριβά για τόσο μεγάλο δείγμα).
* * *
* ΣΤΟΝ αθηναϊκό Τύπο γράφτηκε ότι για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη ακούγεται το όνομα του Βασίλη Έξαρχου αν και βεβαίως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα ήθελε να αφήσει στη μέση το έργο που πριν λίγο καιρό ανέλαβε στον ΕΛΓΑ και να επιστρέψει στη Λάρισα (έχει γίνει πάντως παράδοση: σε κάθε εκλογική αναμέτρηση για την αυτοδιοίκηση β’ βαθμού, το πρώτο όνομα που κυκλοφορεί είναι του Β. Έξαρχου).
* * *
* ΌΣΟ θα περνά ο καιρός, εκτιμάται ότι θα εκδηλώσουν κι άλλοι (κι άλλες) ενδιαφέρον για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Λάρισας αν και βεβαίως αυτό εξαρτάται και από τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί (για παράδειγμα, ο Κ. Αγοραστός θα έχει ουσιαστικό λόγο στην επιλογή;)
ΜΑΚ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1