Βγήκαν... μπαλτάδες

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2013 4:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:30
* ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, άνεργες, μητέρες ανέργων... δεν ήθελε και πολύ να φτάσει στα όριά της η γυναίκα στα Χανιά, που εισέβαλε στην τοπική ΔΟΥ κρατώντας... μπαλτά!
* * *
* ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ η κίνηση. Αλλά ακόμη πιο καταδικαστέα η πληροφορία ότι πάνω από 200.000 πολίτες κινδυνεύουν να μπουν στη «στενή», εξαιτίας οφειλών στην Εφορία –και δεν αναφερόμαστε στους μεγαλο-οφειλέτες.
* * *
* ΣΥΜΦΩΝΑ με πληροφορίες από τα χανιώτικα μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα, εκτός εαυτού, «επιτέθηκε» στα... γραφεία και φώναζε «δώστε πίσω τα λεφτά μου» -της είχε γίνει κατάσχεση χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό για οφειλές στην Εφορία.
* * *
* ΝΑ έχεις κλειστό το μαγαζί από το 2010, γιατί δεν δούλευε, να έχεις οφειλές από τότε και να προσπαθείς να κλείσεις τη ρημάδα τη δραστηριότητα, να χρωστάς ΦΠΑ και να μπορείς να τον πληρώσεις μόνον σε 12, άντε βαριά 24 δόσεις...
* * *
* «ΣΤΗΝ καλύτερη περίπτωση, μου βγαίνουν 1.500 ευρώ τον μήνα, στη χειρότερη, 2.500 ευρώ τον μήνα. Πού να τα βρω, χωρίς δουλειά και χωρίς άλλα εισοδήματα;», διερωτάται συμπολίτης, που απευθύνθηκε στην «Ε».
Μ.Μ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass