Διεργασίες αριστερά

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2013 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:35
e-mail επικοινωνίας: tsant@eleftheria.gr
*«ΜΟΝΟ μην μεγαλοπιαστούν οι Συριζαίοι», έλεγε Λαρισαίος που παρακολουθεί τις διεργασίες ενόψει των επόμενων δημοτικών εκλογών. «Μπορεί να ήταν 1η πολιτική δύναμη μέσα στην πόλη πέρυσι τέτοιο καιρό στις βουλευτικές, όμως το ποσοστό αυτό ούτε για είσοδο στον β’ γύρο δεν φτάνει καλά-καλά στις δημοτικές».
Και θεωρούσε ότι απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί ώστε να προκύψει ευρύτερη συνεργασία. Τουλάχιστον με τη ΔΗΜΑΡ, τους Οικολόγους και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Και φυσικά με το αυτοδιοικητικό κομμάτι που μέχρι πρότινος υποστήριζε ΠΑΣΟΚ... (Αλλά κι έτσι, τίποτε δεν είναι απλό. Ήδη η κυβέρνηση σχεδιάζει αλλαγή του εκλογικού νόμου, προφανώς προς το συμφέρον της).
***
*ΠΡΟΣ το παρόν πάντως, η ΔΗΜΑΡ στελέχη της οποίας μετείχαν προ τριετίας στο ψηφοδέλτιο του Απ. Καλογιάννη, φρόντισε να ορίσει εσωκομματική συνεδρίαση τις προάλλες, την ίδια ημέρα και ώρα που είχε προγραμματιστεί η ετήσια συνέλευση της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας». Κι έτσι βρέθηκαν δικαιολογημένα απόντες.
Από την πλευρά του πάλι ο Απ. Καλογιάννης στη χθεσινή δημόσια αντιπαράθεσή του με τον Κ. Τζανακούλη, τον επέκρινε χαρακτηρίζοντάς τον εκπρόσωπο της τρικομματικής κυβέρνησης. «Άρα του χαρίζει εκ προοιμίου το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ;» ήταν το ερώτημα που προέκυψε αβίαστα.
***
*Ο Απόστολος Καλογιάννης πάντως δείχνει αισιόδοξος και αποφασιστικός. «Πάμε για ευρεία συμπαράταξη», προβλέπει. «Θα την επιδιώξουμε με ανοιχτό πνεύμα. Στη βάση δυο-τριών βασικών αξόνων όπου πρέπει να υπάρξει συμφωνία».
- Και με τον επικεφαλής;
- Κι εκεί θα βρεθεί λύση. (Όταν την πλησιάσουν, ας σφυρίξουν).
Ζ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass