Ρ. Κομήτσας για Κ. Τζανακούλη

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2013 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:41
* ΑΜΕΣΗ η απάντηση από συνεργάτες του δημάρχου Κιλελέρ Ρίζου Κομήτσα στον δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη με αφορμή χθεσινό «Ψ»:
«Αν ο κ. Τζανακούλης πρέπει να νουθετήσει κάποιον, αυτός είναι ο επιστήθιος φίλος του, Γιώργος Ακριβούλης, ο οποίος με την πρότασή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλελέρ δημιούργησε αναταραχή και ρήγμα στους κόλπους της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας (στη σχετική ψηφοφορία καταψήφισαν την πρόταση του κ. Ακριβούλη οι σύμβουλοι της παράταξης κ. Σ. Νταφόπουλος και Δ. Νάρης).
Βέβαια, την πολυσχιδή δράση και προσφορά του κ. Ακριβούλη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τη γνωρίζουν οι πάντες και δεν έχει ανάγκη συνηγόρων, οπότε απορούμε που προσπαθεί να τον «δικαιολογήσει» ο δήμαρχος Λαρισαίων.
* * *
* ΑΠΟ εκεί και πέρα είναι τουλάχιστον άκομψο να γίνονται υποδείξεις για τη διαχείριση οικονομικών υποθέσεων στον Δήμο Κιλελέρ, ενώ είναι κοινώς παραδεκτό ότι όλες οι αποφάσεις της δημοτικής αρχής και του ίδιου του Ρίζου Κομήτσα (παλαιότερα στον Δήμο Νίκαιας και τώρα στον «Καλλικρατικό» Δήμο Κιλελέρ), λαμβάνονται με απόλυτο σεβασμό στη νομιμότητα, τις επιταγές του Ελεγκτικού Συνεδρίου και πάντοτε επ’ ωφελεία του ταμείου του Δήμου, που λειτουργεί υποδειγματικά και δεν έχει αφήσει κανένα περιθώριο για αμφισβητήσεις...».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
METAIXMIO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1