205 εκ.!

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2013 3:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:44
* ...ΚΑΙ ενώ στην Τουρκία η κατάσταση παραμένει έκρυθμη, η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ILO) προειδοποιεί ότι υπάρχει κίνδυνος αναταραχής σε 46 χώρες και ζητά την άμβλυνση των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων, ώστε να μην αποτελέσουν βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας.
Σύμφωνα με την έκθεση τα 205 εκατομμύρια θα φτάσουν οι άνεργοι το 2014 και τα 214 εκατομμύρια το 2018, ενώ από το 2017 και... βλέπουμε, προβλέπεται ανάκαμψη της απασχόλησης στις αναπτυγμένες χώρες και κάπως νωρίτερα στις αναδυόμενες.
Τουλάχιστον να έχουμε την «παρηγοριά» ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Βέβαια είμαστε πρώτοι στην Ευρωζώνη στην ανεργία και όσο να κάνει η... μοναξιά της κορυφής είναι δυσβάσταχτη αλλά η αίσθηση της «συντροφικότητας», με τα εκατομμύρια ανέργων είναι παρήγορη!
Μικρή λεπτομέρεια: Η πιο «σκληρή» ανεργία εντοπίζεται στην Ευρωζώνη, όπου από τις 37 αναπτυγμένες οικονομίες, για τις οποίες υπάρχουν στοιχεία, μόνο 5 (Γερμανία, Ουγγαρία, Λουξεμβούργο, Μάλτα και Ελβετία) είχαν πέρσι επίπεδα απασχόλησης που ξεπέρασαν τα προ κρίσης.
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass