Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης η Εύη Βατίδου

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2016 12:27

Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που η Εύη Βατίδου κάνει δηλώσεις, τις περισσότερες φορές αυτές δεν περνούν απαρατήρητες και κυρίως ασχολίαστες!

Τη μία δηλώνει ότι μετά το διαζύγιο της με τον Αλέξη Κούγια δεν έκανε σχέση, την άλλη ότι δεν έκανε σοβαρή σχέση. Σε άλλη συνέντευξη αποκαλύπτει ότι δεν ερωτεύτηκε μετά το διαζύγιο της και σε άλλη "ακυρώνει" τους πρώην συντρόφους της - πάντα στη μετά Κούγια εποχή - χαρακτηρίζοντας τους μάλιστα σε τηλεοπτική εκπομπή... "βλαμμένους".

Και τώρα έρχεται και αποκαλύπτει ότι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης και μας έστειλε αδιάβαστους! Το πρώην μοντέλο ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ποια είναι η γνώμη της για το σύμφωνο συμβίωσης (μόνο η Βατίδου είχε μείνει που να μη ρωτηθεί για το θέμα) κι εκείνη έδωσε την πλέον ανατρεπτική απάντηση, αποκαλύπτοντας ότι η ίδια έχει υπογράψει σύμφωνο πριν τρία χρόνια!

Όπως εξήγησε ο πρώην σύζυγος της ήταν ενήμερος κι επέλεξε το σύμφωνο, επειδή υπάρχουν τα παιδιά. Αλλά μία που το υπέγραψε και μία που πήγε και το ακύρωσε! Εννοείται ότι δεν αποκάλυψε ποιος ήταν ο σύντροφός της, ενώ και στο Πρωινό έμειναν με την απορία. Αν και η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε ότι δεν είναι αυτός που ξέρουν!

Ποιον ξέρουν/ξέρουμε; Μετά το χωρισμό της με τον Κούγια, οι μόνες σχέσεις της που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν με τον Μιχάλη Σταθοκωστόπουλο με τον χώρισαν το 2001 και η άλλη ήταν με τον Ηλία Κρασσά (ναι, ναι της Βίκυς της Καγιά) με τον οποίο χώρισαν το Νοέμβριο του 2013.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass