Θηριοδαμάστρια η Κρις Τζένερ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2016 11:52 | Τελευταία ενημέρωση: 09 Φεβ 2016 12:02

Ως θηριοδαμάστρια εμφανίζεται στο τεύχος Μαρτίου του Harper Bazaar, η Κρις Τζένερ. Η "μομάνατζερ" ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Τέρι Ρίτσαρντσον και δίνει συνέντευξη στην Λίζα ΝτεΠάουλο, μέσα σε ένα τσίρκο με… θηρία και κλόουν.

Η Τζένερ μιλάει για τη ζωή της στον απόηχο της μετάβασης του πρώην συζύγου της Μπρους σε Κέιτλιν Τζένερ. Δεν διστάζει να πει πόσο δύσκολα έχει περάσει, αν και ακόμα δεν μπορεί να πει πώς αισθάνεται ακριβώς. Λέει ότι προσεύχεται, γιατί ήρθε η ώρα που χρειάζεται τη βοήθεια του Θεού. «Ήμουν στο σπίτι της χθες το βράδυ», είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη «και ήταν… ωραία. Σιγά – σιγά, όπως τα βήματα του μωρού, ξέρετε».

Υπήρχε μια μεγάλη καμπύλη μάθησης μετά την ανακοίνωση της μετάβασης της Κέιτλιν, την οποία, όπως λέει η Κρις την έμαθε την ίδια στιγμή «όπως όλοι». Λέει επίσης ότι πριν από αυτό δεν ήξερε κανένα τρανς άτομο.

«Εγώ δεν ήξερα καν τι σημαίνει ακριβώς η λέξη. Επειδή υπάρχουν τρανσέξουαλ και τραβεστί, και υπάρχει… θέλω να πω, εγώ απλά δεν ήξερα πολλά γι αυτό. Έτσι σίγουρα έμαθα πολλά».

Λέει ότι δεν αμφισβήτησε τον εαυτό της όταν η Κέιτλιν της ανακοίνωσε για την μετάβαση, αλλά αναρωτήθηκε για τη σχέση τους.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass