Λάμψη και γοητεία στα Γκράμι

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2016 14:22
φωτ. EPA φωτ. EPA

Λαμπερές, αψεγάδιαστες επιδερμίδες, σμόκι μακιγιάζ, επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα και αναφορές στο στιλ του Μπόουι, ήταν η αστραφτερή πλευρά της 58ης τελετής απονομής των μουσικών βραβείων Γκράμι. Η Τέιλορ Σουίφτ δεν κέρδισε μόνο τον τίτλο του άλμπουμ της χρονιάς, με το «1989», έκλεψε βλέμματα και «κλικ» με το ολοκαίνουριο καρέ της και το μίνιμαλ ανσάμπλ.

‘Σικίσιμες’ παρουσίες με τη Ζεντάγια, αλλά και την Λέιντι Γκάγκα να εμφανίζονται με παλαιότερα χτενίσματα του Ντέιβιντ Μπόουι –η Γκάγκα ερμήνευσε θρυλικές επιτυχίες του - την Τέιλορ Σουίφτ με το χαρακτηριστικό κόκκινο κραγιόν της και το σύνολο της σε πολύ ζεστά, πλακάτα χρώματα και τη Μπιγιονσέ με τις καμπύλες της… H πλημμυρισμένη από μουσική βραδιά συνοδευόταν από ξεχωριστά beauty looks και τα είχε όλα.

Η Σελίνα Γκόμεζ ιδιαίτερα σέξι παρουσία, έκανε είσοδο ως άλλη Μπιάνκα Τζάγκερ την εποχή του Στούντιο ’54. Το λουκ της από τη κορυφή ως τα νύχια παρέπεμπε στη δεκαετία του ’70. Απαλές βαγκ στα μαλλιά, τολμηρά κοψίματα και πολλή παγιέτα.

Την Αντέλ την είχαμε συνηθίσει με κρεπαρισμένο μαλλί, με όγκο και το μακιγιάζ της γάτας (στα μάτια). Αυτή τη φορά η δημοφιλέστατη τραγουδίστρια έκανε τη διαφορά με ένα απλό χτένισμα lob (μακρύ καρέ) χωρίς όγκο , πιο ήσυχο μακιγιάζ, αλλά με ένταση στα φρύδια.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass