ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ

«Γυναίκες σπάστε τη σιωπή...»

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2016 0:26

 

Η παρότρυνση των γυναικών να σπάσουν τη σιωπή τους, για τη βία που δέχονται στο οικογενειακό τους περιβάλλον, αλλά και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας απέναντι σε αυτό το πρόβλημα που υφίσταται πίσω από κλειστές θύρες σπιτιών, ήταν το μήνυμα που διαχύθηκε χθες στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ Λάρισας.

Είχε θέμα την ενδοοικογενειακή βία και οργανώθηκε από την Ομάδα ΧΕΝ Λάρισας, την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής-Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Λαρισαίων και το Συμβουλευτικό Κέντρο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων διοργανώνουν.

Ομιλητές ήταν οι κ.κ.: Αθηνά Μπόνια-υπεύθυνη Ομάδας ΧΕΝ Λάρισας. Βασιλική Περδίκη- κοινωνική λειτουργός, Συμβουλευτικού Κέντρου της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων και Ελένη Σοφού-ψυχολόγος, στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Λαρισαίων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προβλήθηκε ταινία μικρού μήκους με τίτλο «The Noir Project» του σκηνοθέτη Γρηγόρη Βαρδαρινού, ενώ τον συντονισμό της είχε η κ. Ελένη Ντάνα από την Ομάδα ΧΕΝ Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass