Aπώλεια βάρους μέσω twitter

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2016 11:44

Για να αποκτήσεις τις ιδανικές αναλογίες χρειάζεσαι σωστή διατροφή και άσκηση. Αυτό το γνωρίζεις. Ξέρεις όμως ότι και τα social media μπορούν να γίνουν σύμμαχός σου στην απώλεια κιλών; Δες το πώς!


Κάνε unfollow τους πειρασμούς. Μια έρευνα έδειξε ότι το να βλέπεις σε τακτική βάση φωτογραφίες με δελεαστικά φαγητά μπορεί να αυξήσει την πείνα σου. Ξέχνα το #foodporn!

 

Καρφίτσωνε υγιεινές επιλογές. Βρες χρήστες ή πίνακες στο Pinterest με θέμα την άσκηση ή τα πιάτα με χαμηλές θερμίδες ή δυναμωτικά smoothies, φτιάξε ένα δικό σου πίνακα και... τάιζε αυτόν! Όταν είσαι στα κάτω σου, άνοιγε και κοίταζέ τον.

Πόσταρε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες. Το σώμα σου αλλάζει, λεπταίνει, δυναμώνει, τι περιμένεις; Δείξτο στους διαδικτυακούς φίλους σου και πάρε κουράγιο να συνεχίσεις μέσα από την επιβράβευσή τους. Μια έρευνα στο Πανεπιστήμιο Cornell κατέληξε στο ότι όταν φρεσκάρουμε το προφίλ μας στο Facebook ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή μας, γεγονός που μας βοηθάει πολύ όταν κάνουμε δίαιτα.

Κάνε tweets με την πρόοδό σου. Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας έβαλαν μια ομάδα ενηλίκων να ακολουθήσει πρόγραμμα διατροφής και άσκησης και μια άλλη ομάδα να κάνει το ίδιο αλλά να ποστάρει και τα σχετικά tweets. Για κάθε 10 tweets η δεύτερη ομάδα έχανε 0,5% περισσότερο βάρος από την άλλη!

 

Γράφε τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα. Ξεκίνα ένα blog (ή ένα ημερολόγιο) και γράφε το πώς νιώθεις. Θα σε βοηθήσει να διαχωρίσεις το πότε τρως για ψυχολογικούς λόγους και πότε τρως γιατί πραγματικά πεινάς.

 

 

Πηγή: www.faysbook.gr

         Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass