Η Σύνθια Νίξον θα ήθελε πολύ μία συνέχεια του Sex and the City

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2016 12:33

Έχουν περάσει έξι χρόνια από την κυκλοφορία του «Sex and the City 2» και η Σύνθια Νίξον είναι αισιόδοξη ότι θα υπάρξει μία ακόμη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς.

«Φυσικά και θα ήθελα πολύ να το κάνω, αν ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, γράψει μία ιστορία που έχει κάτι να πει», δήλωσε η Νίξον στο Ε! News, προσερχόμενη στα βραβεία Film Independent Spirit, καθώς ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού για το ρόλο της στο δράμα James White που σκηνοθέτησε ο Τζος Μοντ.

Πέρυσι, ήταν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που είχε υπαινιχθεί ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να γυριστεί και τρίτη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς του Sex and the City.

«Εξακολουθώ να μην κάνω συχνά συζητήσεις για το θέμα αυτό. Ξέρω, όπως και ο Μάικλ Πάτρικ γνωρίζει, ότι η ιστορία θα το πει, αν το πει ποτέ», είπε μιλώντας στην εκπομπή του Ματ Λάουερ, τον περασμένο Σεπτέμβριο, προσθέτοντας ότι «η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι κρυψίνους, αλλά πραγματικά δεν έχουμε κάνει ποτέ τέτοια συζήτηση».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass