Σίντι Κρόφορντ και Κάια: σαν δυο σταγόνες νερό

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2016 12:15 | Τελευταία ενημέρωση: 15 Μαρ 2016 12:27

Μαύρα δερμάτινα τζάκετ και αστραφτερά χαμόγελα για την Σίντι Κρόφορντ και την κόρη της Κάια που φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο της γαλλικής έκδοσης της Vogue. Φανερό στους πάντες, δια γυμνού οφθαλμού, πως η Κάια κληρονόμησε τα γονίδια της 50χρονης καλλονής. Την 14χρονη στην αγκαλιά της μαμάς της απαθανάτισε ο «μετρ» Μάριο Τεστίνο.

   Με ροκ διάθεση και επιμελώς ατημέλητη εμφάνιση, μητέρα και κόρη επιδεικνύουν την φυσική ομορφιά τους και την αξεπέραστη λάμψη ενός από τα πιο γνωστά μοντέλα όλων των εποχών.

   «Είναι ιδιαίτερη στιγμή να μοιράζομαι ένα εξώφυλλο με την κόρη μου», σχολίασε στο Instagram η Σίντι με την Κάια να προσθέτει: «Τι είναι η ζωή; Ειλικρινά δεν μπορώ να αναπνεύσω τώρα. Ένα εκατομμύριο "ευχαριστώ" στην @vogueparis και στον @mariotestino!!».

   Η Κάια Γκέρμπερ είναι ένα ακόμη βλαστάρι διασημοτήτων που ανεβαίνει στις πασαρέλες από τα τρυφερά χρόνια της εφηβείας. Ήδη έχουν κάνει μόντελινγκ, είτε ποζάροντας σε διαφημιστικές καμπάνιες, είτε ανεβαίνοντας στην πασαρέλα, τα παιδιά των Μπέκαμ, η Λίλι Ρόουζ Ντεπ, η Γουίλοου Σμιθ και πρόσφατα η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass