Εκτύπωση αυτής της σελίδας

AGaloeveraμε κολλαγόνο: Συμβολή στη θεραπευτική και αισθητική

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2016 19:12


Ένα νέο προϊόν που συνεισφέρει στη φυσική προστασία του οργανισμού και ταυτόχρονα χαρίζει υγιές και νεανικό δέρμα, παρουσιάζει η AGPHARM, η παραφαρμακευτική εταιρία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο του φαρμακείου. Πρόκειται για την πόσιμη aloevera με κολλαγόνο, ένα θησαυρό πολύτιμων ιδιοτήτων με αμινοξέα, ένζυμα, πολυσακχαρίτες και απλά σάκχαρα, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία για ευεξία, αποτοξίνωση και τόνωση!

Ο χυμός aloevera ρυθμίζει την καλή λειτουργία του οργανισμού, διευκολύνει την αποβολή τοξινών και βοηθά στην κινητικότητα των αρθρώσεων.

Η αναζοωγονητική ιδιότητα της aloevera οφείλεται στη μεγάλη ικανότητα να αυξάνει την παραγωγή ινοβλαστών που βρίσκονται στην επιδερμίδα και παράγουν κολλαγόνο. Το κολλαγόνο βοηθάει το δέρμα να είναι λείο και απαλό και επιβραδύνει τη γήρανση. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα διότι περιέχει 8% ακεμαννάνη, ένα βλεννοπολυσακχαρίτη που έχει την ικανότητα να επιταχύνει την επούλωση και να ρυθμίζει την ανοσολογική λειτουργία ιδιαίτερα με τη δραστηριοποίηση μακροφάγων λευκοκυττάρων για την παραγωγή κυτοκινών. Συνοπτικά οι λειτουργίες της είναι:

  • Ισχυρός αντιφλεγμονώδης παράγων
  • Διεγείρει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Βοηθάει την απορρόφηση ύδατος
  • Βελτιώνει το μεταβολισμό και τη λειτουργία των κυττάρων
  • Βελτιώνει την αντιαλλεργική συμπεριφορά του οργανισμού
  • Διεγείρει την παραγωγή ινοβλαστών και παράγει κολλαγόνο

Ο συνδυασμός του χυμού αλόης με το υδρολυμένο κολλαγόνο προσφέρει ένα συμπλήρωμα διατροφής απαραίτητο για την καλή λειτουργία του οργανισμού, την πρόληψη παθήσεων, τη βελτίωση και αποκατάσταση των πρόωρων σημαδιών γήρανσης και επαναφορά στην πρότερη φυσιολογική κατάσταση.

Αναζητήστε την πόσιμη aloe vera με κολλαγόνο της AGPHARM αποκλειστικά στα φαρμακεία σε προνομιακή τιμή.