Ένα μοντέλο plus-size εξώφυλλο στο Maxim

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2016 11:35

Το ένα μετά το άλλο σπάει τα εμπόδια η Άσλεϊ Γκράχαμ. Έτσι το 28χρονο μοντέλο θα κάνει το πρώτο της εξώφυλλο για το περιοδικό Maxim Απριλίου, κρατώντας απλώς ένα λευκό πουκάμισο μπροστά της κρύβοντας μόνο τα επίμαχα σημεία.

   Στο εσωτερικό τού περιοδικού το plus-size μοντέλο ποζάρει με σέξι δαντελωτά εσώρουχα αποκαλύπτοντας τις καμπύλες της με τη βοήθεια του φωτογραφικού φακού του μεγάλου Γάλλου φωτογράφου μόδας Ζιλς Μπενσιμόν, χαρίζοντας στους αναγνώστες ένα από τα σαγηνευτικά της βλέμματα αποδεικνύει ακριβώς γιατί είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα του σήμερα.

   «Ξέρω ότι αυτοί οι διάσημοι επιχειρηματίες είναι απλώς άνθρωποι», λέει στην δημοσίευση και προσθέτει: «Μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία εκτινάχθηκα μαζί τους. Κι αυτό είναι που προσπαθώ να κάνω. Είμαι στη συνολική οικοδόμηση της αυτοκρατορίας τώρα».

   Μάλιστα όπως λέει εξέπληξε ακόμα και τον εαυτό της με μια από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της: το περπάτημα στη πασαρέλα της H & M Studios για την συλλογή ρούχων Φθινόπωρο - Χειμώνας 2016, που παρουσιάστηκαν στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού στις αρχές Μαρτίου.

   Όπως δήλωσε στο Ε! News ήταν το «πρώτο της μεγάλο σόου» επειδή «δεν θεωρείται ένα σόου που εμφανίζονται μόνο plus -size μοντέλα».

   Πάντως δήλωσε ότι «μισώ τη λέξη "πραγματική γυναίκα" και μισώ τον όρο "plus size". Έχω αρκετές φίλες -όλων των μεγεθών- και διαφορετικών σχημάτων και τα πάντα όλα και δεν θέλω καμία από αυτές να αισθάνονται ότι δεν είναι "πραγματικές γυναίκες"».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass