Η μανία του contouring έφτασε στα πόδια και στις φλέβες

Δημοσίευση: 12 Απρ 2016 19:22 | Τελευταία ενημέρωση: 12 Απρ 2016 19:38

Η Kourtney Κardashian είχε δηλώσει πως δεν βγαίνει από το σπίτι της το πρωί αν δεν κάνει contour στην μύτη και τα ζυγωματικά της. Η ακόμη διασημότερη Κim που το ανέδειξε είχε μάλιστα κάνει και επίδειξη για τα οφέλη που έχει αυτή η περίπλοκη εφαρμογή και παρότρυνε όλες τις θαυμάστριες της να το κάνουν. Και το έκαναν. Τhat was the beginning!

Το contouring είναι μια ειδική πρακτική με φωτοσκιάσεις στο μακιγιάζ που αν και οι μακιγιέρ την γνωρίζουν εδώ και χρόνια, εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει μανία για πολλές γυναίκες. Χοντρικά σημαίνει να σκουραίνεις κάποια σημεία που θέλεις να καλύψεις τις ατέλειές τους και να φωτίζεις αυτά που θέλεις να αναδείξεις. Μπορεί να είναι απλό και να γίνει με 2-3 κινήσεις, αλλά μπορεί να γίνει και εξαιρετικά περίπλοκο.

Τι πετυχαίνεις; Γωνίες και πιο λεπτό, τονισμένο και λαμπερό αποτέλεσμα. Αν και αυτό ξεκίνησε από το πρόσωπο, σταδιακά άρχισε να κατεβαίνει και προς το λαιμό και τελικά εφαρμόστηκε και στο ντεκολτέ.

Στο τέλος όμως, δεν έχει πια κανένα ακάλυπτο μέρος που να μην σηκώνει contouring - ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούν να μας πείσουν οι make up artists.Σειρά λοιπόν έχουν τώρα τα πόδια!Και το θέαμα είναι μεν εντυπωσιακό, αλλά και περίεργο.

Μοιάζει με βασανιστήριο.Και επίσης ποια γυναίκα μπορεί να το κάνει αυτό μόνη της και ποια έχει το χρόνο;Ξεβάφει; Μπορείς να ακουμπήσεις άνθρωπο φορώντας αυτό το πράγμα και αν σε πιάσει μια ψιχάλα τι γίνεται;Και αν όλα τα παραπάνω λύνονται, στην τελική γιατί; Αξίζει τον κόπο;

lifo.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass