Οι άντρες κυρίαρχοι του... παιχνιδιού

Δημοσίευση: 25 Απρ 2016 20:01

Μπορεί οι φαντασιώσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σεξουαλικότητας των ατόμων, όμως λίγοι είναι εκείνοι που τις… μαρτυρούν! Ευτυχώς υπάρχουν και οι έρευνες και μαθαίνουμε κάτι παραπάνω για τι υπάρχει στο μυαλό των ανδρών αλλά και των γυναικών! Δες τα 5 πιο ενδιαφέροντα facts που έχουν αποκαλύψει οι ερευνητές:

#1 Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις κάνουν την εμφάνιση τους στην ηλικία των 11-13 ετών. Στους άντρες συνήθως εμφανίζονται νωρίτερα σε σύγκριση με τις γυναίκες.

#2 Οι άντρες φαντασιώνονται πιο τολμηρές σεξουαλικές εμπειρίες σε αντίθεση με τις γυναίκες που το συναίσθημα και ο ρομαντισμός κυριαρχούν και σε αυτό το κομμάτι.

#3 Στις φαντασιώσεις τους οι άντρες ενδιαφέρονται περισσότερο για την ικανοποίηση της συντρόφου τους, ενώ οι γυναίκες σκέφτονται περισσότερο τη δική τους ικανοποίηση.

#4 Το 50% των ανδρών φαντασιώνεται το σεξ αρκετές φορές μέσα σε 1 ημέρα, ενώ μόλις το 19% των γυναικών σκέφτεται το σεξ κάθε μέρα ή αρκετές φορές την ημέρα.

#5 Στις φαντασιώσεις και των 2 φύλων οι γυναίκες παίρνουν πιο συχνά παθητικούς ρόλους ενώ οι άντρες προτιμάται να είναι οι κυρίαρχοι του ερωτικού παιχνιδιού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass