Η Κρίστεν Στιούαρτ κοντά στην LGBT κοινότητα

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2016 12:52

Πριν βρεθεί στις Κάννες για την παρουσίαση της νέας της ταινίας Cafe Society, η Κρίστεν Στιούαρτ ξεκαθάρισε προς τους δημοσιογράφους ότι δεν πρόκειται με τίποτα να κάνει δηλώσεις στις συνεντεύξεις της σχετικά με τις ιδιαιτερότητες στις συναισθηματικές της σχέσεις. Η σεξουαλικότητα της Στιούαρτ έχει συχνά αποτελέσει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τα μέσα ενημέρωσης, κυρίως από τότε που χώρισε από τον Ρόμπερτ Πάτινσον και συνδέθηκε με την βοηθό της Αλίσια Κάργκαϊλ.

Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της σε τρυφερές στιγμές με την Γαλλίδα τραγουδίστρια Σόκο. Κι ενώ η ίδια δεν είναι διατεθειμένη να παίζει το «κρυφτούλι» με τους παπαράτσι την ίδια στιγμή δεν θέλει από μόνη της να «κολλήσει μία ετικέτα» σχετικά με την σεξουαλικότητά της. «Όταν ήμουν σε σχέση με έναν άντρα εγώ δεν μιλούσα για αυτήν σε κανέναν», δήλωσε πρόσφατα η ηθοποιός στο Variety, θυμίζοντας ότι πάντα προστάτευε την ιδιωτική της ζωή.

Η 26χρονη ηθοποιός δεν πέφτει στην παγίδα να βάλει μία ετικέτα καθώς με τη στάση της αυτή κερδίζει έδαφος μεταξύ των νέων. «Υπάρχει μία αποδοχή που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις πώς να προσδιορίσεις τον εαυτό σου», είπε η Στιούαρτ. «Έπρεπε πάντα να έχω μία απάντηση για το ποια είμαι. Ένιωθα αυτήν την παράξενη ευθύνη, γιατί δεν ήθελα να φαίνομαι φοβισμένη», ενώ λέει ότι θα ήθελε να γίνει μία υπερασπίστρια για την LGBT κοινότητα. «Θεωρώ ότι αυτή η κίνηση είναι πολύ σημαντική και θέλω να είμαι μέρος της», δήλωσε η ηθοποιός.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass