Σεξυπνία: Όνειρο ή εφιάλτης;

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2016 20:45

Σου έχει τύχει να κάνεις σεξ και το επόμενο πρωί να μη θυμάσαι τίποτα; Το πιο πιθανό είναι ότι είχες πιει λίγο παραπάνω. Ξέρεις όμως ότι υπάρχει και η περίπτωση της σεξυπνίας;

Τι είναι αυτό; Εάν δεν το έχεις ξανακούσει, μάθε ότι είναι μια ορολογία που περιγράφει την εξής συμπεριφορά: ένα άτομο κάνει σεξ σε κάποιον άλλο ενώ κοιμάται και όταν ξυπνάει δεν θυμάται τίποτα. Κάτι σαν να υπνοβατεί, δηλαδή, μόνο που δεν σηκώνεται να πάει στο ψυγείο να τσιμπήσει κάτι...

Η σεξυπνία ανήκει στις διαταραχές του ύπνου και είναι κάτι αρκετά σοβαρό καθώς το άτομο που κοιμάται μπορεί να παρουσιάσει προβληματικές συμπεριφορές τις οποίες δεν μπορεί να ελέγξει.

Έρευνες που έγιναν σχετικά από Καναδούς επιστήμονες κατέληξαν στο ότι 8% πάσχουν από διαταραχές ύπνου, με τους άντρες να αγγίζουν το 11,5% και τις γυναίκες το 4%. Η σεξυπνία είναι με λίγα λόγια πολύ συχνότερη στον αντρικό πληθυσμό.

Και πού είναι το πρόβλημα θα σκεφτείς εάν ο καλός σου καταμεσίς του βραδιού έχει ορέξεις και ας μην το θυμάται και το άλλο πρωί. Εσύ θα το έχεις απολαύσει. Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα καθώς έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις που το άτομο που δέχεται το σεξ ενδεχομένως να μην το θέλει ή να μην το θέλει έτσι όπως γίνεται (μερικές φορές βίαια) και τότε πια μιλάμε για βιασμό.

Πόσο εύκολα το σεξ από όνειρο μπορεί να καταλήξει ο χειρότερος εφιάλτης!

Πηγή: faysbook.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass