Σάραντον - Γουίβερ: "Σαν δύο σταγόνες νερού"

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2016 19:18

Όμως συμβαίνει κι αυτό! Πολλοί είναι αυτοί που μπερδεύουν την Σούζαν Σάραντον με την Σιγκούρνι Γουίβερ κι αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά η ίδια η Σάραντον. Όπως αποκάλυψε η 69χρονη ηθοποιός, που βρέθηκε στο Λονδίνο για τα βραβεία Γκλάμουρ, Γυναίκα της Χρονιάς, συχνά ο κόσμος την μπερδεύει με την Γουίβερ και το αντίστροφο.

«Θέλω να διευκρινίσω μερικά πράγματα. Μπορεί και η Σιγκούρνι να έχει εγκαταλείψει την σκηνή, αλλά είμαστε δυο διαφορετικά πρόσωπα. Έχω πάρει πολλές φορές συγχαρητήρια για το «Άλιεν» αλλά κι αυτή έχει υπογράψει αυτόγραφα αντί εμού», είπε ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της σύμφωννα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι δύο γυναίκες έχουν κερδίσει το σεβασμό του Χόλιγουντ μέσα από τους ρόλους που έχουν υποδυθεί η κάθε μία στο είδος της. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Σάραντον υποστηρίζει ότι εκείνη και η Σιγκούρνι μοιάζουν. Το 2014 είχε αρθρογραφήσει πάνω στο θέμα γράφοντας αστειευόμενη ότι η Γούιβερ είναι «ο ενοχλητικός άλλος της εαυτός». Κατά τη διάρκεια της ομιλία της στα βραβεία Γκλάμουρ η Σάραντον ενθάρρυνε τις γυναίκες συναδέλφους της να επικεντρώνονται στις δικές τους δυνάμεις.

«Εμπνέομαι από τις γυναίκες. Οι γυναίκες είναι πολλαπλών καθηκόντων. Πρέπει να σταματήσουμε να ανησυχούμε για να είμαστε τέλειες, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να το ευχαριστιόμαστε», είπε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass