Πίνουν μπίρες τρέχοντας

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2016 21:13

Διαγωνιζόμενοι από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού συμμετείχαν σε έναν διαφορετικό αγώνα δρόμου το Σαββατοκύριακο –το Beer Mile World Classic– όπου τρέχουν αφού πιούν… μπίρα.

«Αθλητές» από τις ΗΠΑ και τον Καναδά ταξίδεψαν στο Λονδίνο, όπου διοργανώθηκε την Κυριακή ένας διηπειρωτικός αγώνας δρόμου κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες καταναλώνουν από ένα κουτάκι ή ένα μπουκάλι μπίρα, όχι λιγότερο από 355 ml που έχει περιεκτικότητα σε αλκοόλ το λιγότερο 5%, προτού ξεκινήσουν τον γύρο του σταδίου.

Η όλη διαδικασία επαναλαμβάνεται τέσσερις φορές και οι «αθλητές» διανύουν μια απόσταση 1,6 χιλιομέτρων. Όσοι δεν καταφέρουν να πιουν όλο τους το ποτό τιμωρούνται με έναν γύρο επιπλέον.

«Πρέπει να έχεις καλά αντανακλαστικά στην κατανάλωση του αλκοόλ αλλά πρέπει επίσης… συνεχώς να ολοκληρώνεις την κούρσα γρήγορα» δήλωσε ο Καναδός Κόρεϊ Μπέλεμορ, που επικράτησε των αντιπάλων του και στέφθηκε νικητής του αγώνα δρόμου των ανδρών με χρόνο 4.34 λεπτά.

«Εάν μπορείς να πίνεις την κάθε μπίρα σε 8 δευτερόλεπτα, τότε θα τα καταφέρεις εφόσον μπορέσεις να ολοκληρώσεις… επίσης γρήγορα τους γύρους», είπε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass