Το μήνυμα της Ζιζέλ στο instagram για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2016 10:37

Εντυπωσιακή είσοδο έκανε το παγκοσμίου φήμης μοντέλο, Ζιζέλ, υπό τους ήχους του τραγουδιού «The Girl from Ipanema», στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο.

Η Ζιζέλ λίγο πριν από την τελετή έναρξης ανήρτησε ένα μήνυμα στο προσωπικό της προφίλ στο instagram όπου τονίζει ότι νιώθει μεγαλή τιμή που συμμετέχει σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση.

"Είμαι τόσο ευτυχής να είναι μέρος της τελετής έναρξης στην πατρίδα μου και να γιορτάσουμε τα φωτεινά αστέρια από όλο τον κόσμο. Πιστεύω ειλικρινά ότι κάθε Ολυμπιονίκης ρίχνει φως στο δρόμο για το νέο παιδί που ονειρεύεται να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ενθαρρύνει την πρακτική του αθλητισμού. Απόψε θα περπατήσω στη μεγαλύτερη πασαρέλα της ζωής μου. Θα στείλω στον κόσμο όλη την αγάπη και θετική μου ενέργεια. Είναι τιμή μου να είναι μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής για τη χώρα μου. Πιστεύω ότι η ενότητα είναι το κλειδί για τη δημιουργία ενός κόσμου που γεμίζει με καλοσύνη, ευγνωμοσύνη, ειρήνη και αγάπη" σημείωσε μεταξύ άλλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass