Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα στη μεγάλη οθόνη

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2016 22:34

Μία ιστορία αγάπης λίγο-πολύ γνωστή.

Ένας έρωτας που ξεκίνησε το ζεστό καλοκαίρι του 1989 στο Σικάγο και παραμένει ζωντανός σχεδόν τρεις δεκαετίες. Εκείνο το πρώτο ραντεβού του νεαρού τότε δικηγόρου, του 28χρονου Μπαράκ Ομπάμα, και της 25χρονης επίσης δικηγόρου Μισέλ Ρόμπινσον, ξεδιπλώνεται στην ταινία «Southside with you», η οποία προβάλλεται την Παρασκευή στους κινηματογράφους.

Δεν πρόκειται ούτε για πολιτική ταινία ούτε και για ντοκιμαντέρ, ασφαλώς, εξηγεί ο παραγωγός της ταινίας Τζον Λέτζεντ. Κανείς άλλωστε, πλην του προεδρικού ζεύγους, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στο πρώτο τους ραντεβού.

Αυτό ωστόσο που μπορεί να δει ο θεατής μέσα από την ταινία, καθώς ο φακός παρακολουθεί τον Μπαράκ (Πάρκερ Σόγιερς) και τη Μισέλ (Τίκα Σάμπτερ) από τη στιγμή που συναντώνται έως το βράδυ που επιστρέφουν στα σπίτια τους, είναι δύο νέους ανθρώπους καριέρας που μοιράζονται κοινές ανησυχίες.

Μία άλλη ταινία («Barry»), η οποία αφορά τα χρόνια του αμερικανού προέδρου στη Νέα Υόρκη, όταν ήταν φοιτητής στο Κολούμπια, πρόκειται να προβληθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ του Τορόντο. Λίγο προτού οι ΗΠΑ αλλάξουν σελίδα με τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, ο κινηματογραφικός θρύλος των Ομπάμα είναι ήδη γεγονός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass