Το μοντέλο που έγινε γραμματόσημο

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2016 19:39

Μια πολύ διαφορετική σειρά γραμματοσήμων– σε σύγκριση με τα βουκολικά τοπία και τα εθνικά μνημεία που συνήθως βλέπουμε– αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν τα ολλανδικά ταχυδρομεία, πάνω στα οποία θα δεσπόζει η διάσημη καλλονή από την Ολλανδία Ντούτζεν Κρος.

Ποζάροντας με τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος ή ακόμα και με μαγιό, το 31χρονο μοντέλο, πρωταγωνίστρια στην πασαρέλα της γνωστής εταιρείας εσωρούχων Victoria's Secret, αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερη χαρά στους φιλοτελιστές.
Τα 10 γραμματόσημα, στα οποία η Κρος απεικονίζεται μεταξύ άλλων και σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες με την υπογραφή του φωτογράφου και σκηνοθέτη από την Ολλανδία Άντον Κόρμπιν θα μπορούν να τα αποκτήσουν οι συλλέκτες και όχι μόνο από την Δευτέρα.
Η πανέμορφη Κρος από την πλευρά της θεωρεί πως οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν για την περίσταση «σφύζουν από συναίσθημα».
«Συνήθως βλέπω τις φωτογραφίες μου σε περιοδικά και σε αφίσες. Οι φωτογραφίες υπό τη μορφή γραμματοσήμων έχουν διαφορετικές απαιτήσεις προκειμένου να στείλουν ισχυρό μήνυμα» πρόσθεσε η ίδια σε ένα δελτίο τύπου που εκδόθηκε σήμερα.
Τα 10 γραμματόσημα προορίζονται για την αλληλογραφία εντός της Ολλανδίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass