Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Μαράϊα Κάρεϊ "ψηφίζει" Ελλάδα

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2016 14:34

Μύκονο και Σαντορίνη επέλεξε για τις διακοπές της η διάσημη τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ, πριν ξεκινήσει την περιοδεία της στην Λατινική Αμερική.


Η 46χρονη ποπ σταρ επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό της τζετ στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδες και αποχαιρέτησε το Λας Βέγκας ολοκληρώνοντας τις παραστάσεις της στο Colosseum.
Μάλιστα η τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία επιβίβασης, όπου φαίνεται αδυνατισμένη κι ανανεωμένη, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται εάν η «ζουμερή» λατίνα έχει πραγματικά αδυνατήσει ή εάν έκανε το θαύμα του το φώτοσοπ.
Την επόμενη μέρα η Μαράια συνέχισε το ποστάρισμα, από την Μύκονο αυτή τη φορά, γράφοντας ότι ξεκίνησε τις διακοπές της, προκαλώντας ταραχή στους χιλιάδες ακολούθους της με τις προκλητικές της πόζες, με τα κοκκινόμαυρα εσώρουχά και το διχτυωτό καλσόν, στέλνοντας πότε χαιρετίσματα από την Ελλάδα και πότε την καληνύχτα της στους θαυμαστές της.
Η επόμενη της εμφάνιση είναι μαζί με τον γιο της Μορόκαν Σκοτ, όπου απολαμβάνουν μαζί το γεύμα τους στο νησί των ανέμων.
Στο μεταξύ δεν παρέλειψε να ανεβάσει κι ένα βίντεο από το τρέιλερ του ριάλιτι σόου, η ίδια προτιμάει να το ονομάζει ντοκιμαντέρ, που θα ξεκινήσει στο Ε! στις 4 Δεκεμβρίου και θα ακολουθεί την διάσημη τραγουδίστρια στην καθημερινότητα της καθώς προετοιμάζει την παγκόσμια περιοδεία της μέσα στον απλό και λιτό «Κόσμο της Μαράια» με τα φώτα, τη λάμψη κάνοντας μπάνιο φορώντας τα διαμάντια της.
Την επόμενη μέρα η ποπ σταρ επέλεξε να ανεβάσει μία φωτογραφία μαζί με την κόρη της Μονρόε να κάνουν τζετ σκι στα νερά της Σαντορίνης.
Έκτοτε η τύχη της αγνοείται και όλοι περιμένουν την επόμενη ανάρτηση στα social media.