Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νυφικό από «χρυσάφι» για κόρη Τσετσένου μεγιστάνα

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2016 23:08

Μια περιουσία κόστισε το νυφικό κόρης Τσετσένου μεγιστάνα των πετρελαίων. Πρόκειται για την 21 έτους Ελίνα Μπαζάεφ η οποία παντρεύτηκε τον 25χρονο επιχειρηματία Μπεκ Αλί Μαμακάεφ στο Μονακό.

Ο γάμος ήταν υπέρλαμπρος και το κόστος του υπολογίζεται σε αρκετά εκατομμύρια στερλίνες. Μόνο το νυφικό άλλωστε, δημιουργία ενός Λιβανέζου σχεδιαστή μόδας, κόστισε 242.000 λίρες.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, και ο γαμπρός, ιδιοκτήτης μεγάλου ομίλου επιχειρήσεων, της έκανε πρόταση γάμου μετά από 2 μήνες σχέσης. Η 21χρονη φοιτήτρια Ελίνα είναι κόρη του 49χρονου Τσετσένου μεγιστάνα του πετρελαίου Μούσα Μπαζάεφ ο οποίος διαθέτει αμύθητη περιουσία. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές εστιατόριο XV Le Louis στο Μόντε Κάρλο και τράβηξε όλα τα φώτα λόγω της χλιδής του.
Στην τελετή παρέστησαν μόνο 100 άτομα, αριθμός μικρός για τα έθιμα της Τσετσενίας, ενώ, σύμφωνα με την τοπική παράδοση οι γονείς της νύφης απουσίαζαν από την τελετή. Αυτό γίνεται γιατί ο γάμος θεωρείται ως θλιβερό γεγονός για την οικογένεια της νύφης.