Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Miss Thessaly τον Νοέμβριο στο Μουζάκι

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2016 12:06
Ένα μπουκέτο όμορφων κοριτσιών θα διεκδικήσουν τον Νοέμβριο τον τίτλο της «Miss Thessaly» Ένα μπουκέτο όμορφων κοριτσιών θα διεκδικήσουν τον Νοέμβριο τον τίτλο της «Miss Thessaly»

Δύο 23χρονες κοπέλες θα εκπροσωπήσουν τη Λάρισα: Η Ιωάννα Γίτση και η Θεοδώρα Σούκια

Ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς κλείνει φέτος τα τρία του χρόνια και θα αποτελέσει για μια ακόμη χρονιά το γεγονός της Θεσσαλίας.

Με βασικό συνεργάτη το Design Magazine μεταφέρεται στην πόλη της Καρδίτσας προς τιμή της Σταρ Θεσσαλίας 2015 Κατερίνας Μποσκλαβίτη και της Miss Teen 2015 Φαίης Καλυβιώτη που κατάγονται από την πόλη της Καρδίτσας.

Οι επιτυχίες του Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού με οδηγό την Ευαγγελία Γκίκα και συνοδοιπόρους την ομάδα της κατάφερε να κατακτήσει μέσα στο 2016 δύο παγκόσμιους τίτλους και πέντε ειδικούς τίτλους και το 2015 αρκετούς ειδικούς τίτλους και μία 3η θέση στην Ταϊβάν που την έφερε η Τρικαλινή Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη.

Οι 12 υποψήφιες ήδη προετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό στις 20 Νοεμβρίου 2016 στο Μουζάκι Palace.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια για δεύτερη συνεχή χρονιά έχει ο Λαρισαίος σκηνοθέτης Άκυς Μητσούλης.

Οι υποψήφιες κατάγονται από όλη τη Θεσσαλία.

* Τη Λάρισα εκπροσωπούν:

Ιωάννα Γίτση: Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016. Ηλικία: 23, Ύψος : 1.74, Ξένες γλώσσες : Αγγλικά Σπουδές : ΤΕΦΦΑ Κομοτηνής. Η Ιωάννα είναι 23 ετών, απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, λατρεύει τα ταξίδια και μένει μόνιμα στη Λάρισα. Έχει τη δικιά της ακαδημία βόλεϊ όπου εργάζεται ως προπονήτρια όπως και σαν personal trainer σε ανοιχτούς χώρους. Από πολύ μικρή την τράβηξε ο αθλητισμός, πέρασε από πάρα πολλά αθλήματα για να καταλήξει στη μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από το βόλεϊ όπου μετράει 14 χρόνια σαν αθλήτρια σε αυτό. Όνειρό της είναι να καταφέρει στο μέλλον να ανοίξει το δικό της χώρο εκγύμνασης για αθλητές και μη! Πιστεύει πως κάθε άνθρωπος που σέβεται και αγαπάει τον εαυτό του πρέπει να προσέχει το σώμα του καθώς από αυτό ξεκινάνε τα πάντα.

Θεοδώρα Σούκια: Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016. Ηλικία : 23 Ύψος : 1.75 Ξένες γλώσσες: Αγγλικά Σπουδές : Φοιτήτρια στη σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Mendel University of Brno (erasmus+).

Η Θεοδώρα είναι 23 χρονών με καταγωγή από τη Λάρισα. Φοιτήτρια της σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ. Σπούδασε στην Τσεχία με το πρόγραμμα erasmus+ στο τελευταίο εξάμηνο των σπουδών της. Από μικρή ασχολούνταν με τη ζωγραφική και στη συνέχεια με το θέατρο, καθώς πήγαινε σε καλλιτεχνικό εργαστήρι, το οποίο πραγματοποιούσε κάθε χρόνο παραστάσεις για τα σχολεία της πόλης. Λατρεύει τα ζώα, με αδυναμία στα άλογα, τα οποία έχει μάθει να ιππεύει από μικρή. Το δάσος για εκείνη είναι το δεύτερο σπίτι της, στο οποίο βρίσκει την ηρεμία της. Αν και γεννημένη χειμώνα η αγαπημένη της εποχή είναι το καλοκαίρι, γιατί είναι η εποχή που περνά το πιο ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της λόγω διακοπών. Τα ταξίδια είναι η αδυναμία της και θέλει να γυρίσει όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη. Άμεσος στόχος της είναι να τελειώσει το πανεπιστήμιο και στη συνέχεια να γίνει δεκτή για μεταπτυχιακό.

* Την Καρδίτσα εκπροσωπούν:

Έλενα Παπαδόγια: Υποψήφια Miss Teen Thessaly 2016 (κατηγορία εφήβων), Μαθήτρια Λυκείου

Νιόβη Ζαρκάδα: Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016 ~ Φοιτήτρια Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογία Ξύλου και Επίπλου

Κατερίνα Τσατσαρώνη: Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016 ~ Zaporizhzhia National University Ψυχολογία

Μάγδα Ξυλωμένου: Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016 ~ ΤΕΙ Ηπείρου Λογοθεραπεία , Ιωάννινα

* Τα Τρίκαλα εκπροσωπούν:

Ραφαέλα Πλαστήρα: Υποψήφια Miss Teen Thessaly 2016 (κατηγορία εφήβων) Μαθήτρια

Ειρήνη Παπαγεωργίου: Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016. Νομική Σχολή Αθηνών

* Τον Βόλο εκπροσωπούν:

Βέρα Μπουρτζέλου Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016. Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Θεσσαλίας

Αντιγόνη Ζωγραφάκη Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016. Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής

Χριστίνα Διμερτίκα Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016. Φοιτήτρια Φυσικοθεραπείας

* Εκτός Θεσσαλίας :

Βίβιαν Σελάμη Υποψήφια Miss Teen Thessaly 2016 (κατηγορία εφήβων) Μαθήτρια Λυκείου

Gallery άρθρου