Προσωρινά, στην Αντζελίνα η επιμέλεια των παιδιών

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2016 8:00

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Σε προσωρινή συμφωνία σχετικά με την επιμέλεια των έξι παιδιών τους κατέληξαν οι Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, με την βοήθεια των δικηγόρων τους.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η επιμέλεια ανατίθεται προσωρινά στην Τζολί με τον Πιτ να έχει δικαίωμα επισκέψεων.

Η συμφωνία προβλέπει πως ο Μπραντ Πιτ θα υποβάλλεται σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών και οινοπνευματωδών, παρόλο που έκανε ήδη αυτοβούλως ένα απ’ αυτά τα τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου αποδείχθηκαν αρνητικά, σύμφωνα με το TMZ.

Η Αντζελίνα Τζολί που θα έχει τη φυσική επιμέλεια των έξι παιδιών, θα μείνει σε μισθωμένη κατοικία στο Λος Άντζελες, ενώ ο Μπραντ Πιτ θα έχει δικαίωμα για μια πρώτη επίσκεψη υπό την επίβλεψη ψυχολόγου, ο οποίος θα αποφασίσει πότε και πως θα βλέπει τα παιδιά τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας που ισχύει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

«Είναι μια συμφωνία εντελώς οικειοθελής, δεν πρόκειται για κάποια εντολή και δεν προσδιορίζει με οριστικό τρόπο την επιμέλεια των παιδιών», δήλωσε ανώνυμη πηγή στο People.

Όπως μετέδωσε το Entertainment Tonight (ET), η Τζολι κάλεσε την ειδική στη διαχείριση κρίσεων Τζούντι Σμιθ, η οποία έδωσε την έμπνευση για τον ρόλο της Κέρι Ουάσινγκτον στην τηλεοπτική σειρά «Scandal» ενώ ο Πιτ απευθύνθηκε σε Νεοϋορκέζικη επιχείρηση επικοινωνίας και τον δικηγόρο του Μπέβερλι Χιλς Λανς Σπίγκελ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass