Σε ψυχολόγο η Αντζελίνα Τζολί και τα παιδιά της

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2016 16:50

Η Αντζελίνα Τζολί έχει ξεκινήσει μαζί με τα παιδιά της να βλέπει ψυχολόγο σε μια προσπάθεια να επουλώσει τις πληγές που δημιουργεί η δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνει μετά τη δημοσιοποίηση της αίτησης διαζυγίου που κατέθεσε.

Την είδηση μετέδωσε το ΕΤ online, σύμφωνα με το οποίο η ηθοποιός έχει την προσωρινή επιμέλεια των έξι παιδιών που έχει μαζί με τον Μπραντ Πιτ, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο 52χρονος ηθοποιός θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά του παρουσία επόπτη, σύμφωνα με την υπηρεσία προστασίας παιδιών.

Η πρώτη συνάντηση του Πτι με τα παιδιά του θα πρέπει να γίνει παρουσία ψυχολόγου, ο οποίος θα αποφασίσει εάν οι επόμενες συναντήσεις θα γίνονται παρουσία ειδικού ή όχι, σύμφωνα με το TMZ.

Καθώς η διαμάχη των δύο ηθοποιών για την επιμέλεια των παιδιών τους βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως υποστηρίζει το ΕΤ κύριο μέλημα της Τζολί είναι η υγεία, η ασφάλεια και η επούλωση των πληγών που δημιουργήθηκαν στα παιδιά της εξαιτίας του διαζυγίου.

Την περασμένη εβδομάδα η Τζολί και ο Πιτ κατέληξαν σε προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την εθελοντική συμβουλευτική από ειδικό. Επίσης ο 52χρονος σταρ συμφώνησε να υποβληθεί σε έλεγχο για χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ αν και δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass