Νέες αποκαλύψεις "φωτιά" για τη σχέση του Ολάντ με την Γκαγιέ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2016 22:43

Στο βιβλίο του Γάλλου πρόεδρου, Φρανσουά Ολάντ, με τίτλο «Un président ne devrait pas dire ça» (Ένας πρόεδρος δεν θα έπρεπε ποτέ να το πει αυτό), αποκαλύπτονται διάφορες πτυχές της ζωής του, ανάμεσα σε αυτές και ο λόγος που παραμένει εργένης

Ο γάλλος πρόεδρος, ερωτώμενος για την σχέση του με την Ζουλί Γκαγιέ, τονίζει ότι δεν πρόκειται να την επισημοποιήσει. «Παραμένει μια υποτιθέμενη σχέση και θα κάνω αυτό που πρέπει για να παραμείνει έτσι. Δεν υπάρχουν φωτογραφίες και δεν θα υπάρξουν ποτέ».

Σε άλλη σχετική ερώτηση απαντά: «Δεν είναι μια σύντροφος με την κλασσική έννοια της λέξης, διαφορετικά θα ήμουν κάθε μέρα μαζί της και δεν είμαι όλες τις μέρες μαζί της. Προσέχω να μην έχει δημόσια διάσταση (η ιστορία) παρόλο που είναι γνωστή. Την βλέπω τακτικά αλλά όχι τόσο συχνά όσο θα το θέλαμε».Η ύπαρξη της Γκαγιέ στην σκιά του Ολάντ, φαίνεται πως ενοχλεί την ηθοποιό και δεν το κρύβει ο Γάλλος πρόεδρος. «Υποφέρει από αυτή την κατάσταση. Κάθε φορά που μπορούν να της χρεώσουν κάτι το κάνουν ακόμα κι αν δεν είναι πραγματικότητα. Την συμβουλεύω να κάνει όσο περισσότερα επαγγελματικά πράγματα γίνεται».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1