Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Δημοσίευση: 25 Νοε 2016 9:00

Η Επιτροπή Ισότητας των φύλων του Δήμου Φαρσάλων πραγματοποιεί εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία με θέμα "Βία κατά των γυναικών - μας αφορά όλους", από την κ. Γλυκερία Τσοπανίδου - κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών "Καταφύγιο Γυναίκας". Κατόπιν θα πραγματοποιηθεί συναυλία στήριξης "Τραγουδάμε ενάντια στη βία" με μουσική Χατζιδάκι και Θεοδωράκη, με τους Μαριάννα Ζάχου και Γιώργο Αποστολόπουλο. Συμμετέχουν οι μουσικοί Αχιλλέας Μοχλούλης (πλήκτρα), Βαγγέλης Δημητρίου (ακουστική κιθάρα) και Στάθης Σταμελόπουλος (μπουζούκι).

Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των φύλων Δήμου Φαρσάλων είναι ο πρόεδρος τους Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βάιος Νικολάου, ενώ συνδιοργανωτές στην εκδήλωση είναι οι Σύλλογοι Γυναικών Αμπελιάς, Αχιλλείου, Βρυσιών, Κρήνης, Μελίνα, Πολυνερίου, Υπέρειας, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Γυναικών Βασιλί, Σιτοχώρου, Χαλκιάδων και ο Μορφωτικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Αχ. Μπακαλέξης

Σχετικά Άρθρα