«Εκρηκτικές γιορτές» θα φέρει η αποψινή υπερπανσέληνος

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2016 21:54

Πρόκειται για την τρίτη υπερπανσέληνο μέσα σε τρεις μήνες και την τελευταία του έτους, που απειλεί να μετατρέψει τα Χριστούγεννα σε... πεδίο μάχης.

Έντονη επίδραση στον ψυχισμό πολλών ανθρώπων ισχυρίζεται ένα μέντιουμ ότι θα έχει η αποψινή υπερπανσέληνος, η οποία συμπίπτει με την κορύφωση των Διδυμίδων, μία από τις πιο θεαματικές βροχές διαττόντων αστέρων.

Η τελευταία υπερπανσέληνος την χρονιάς πρόκειται να φέρει πολλούς από εμάς «στα όριά μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Sun η Αυστραλή Rose Smith, επικεφαλής του μεγαλύτερου δικτύου μέντιουμ στο νότιο ημισφαίριο, Absolute Soul Secrets.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει, το γεγονός ότι υπήρξαν τρεις υπερπανσέληνοι στο τέλος του 2016 πρόκειται να προκαλέσει έντονες συναισθηματικές εξάρσεις σε πολλούς ανθρώπους, δημιουργώντας συγκρούσεις και καταστρέφοντας το εορταστικό κλίμα της εποχής, μετατρέποντας τα σπίτια σε «πεδία μάχης».

«Οι υπερπανσέληνοι δεν είναι ασυνήθιστα φαινόμενα, συμβαίνουν αρκετές φορές το χρόνο, ωστόσο είναι αρκετά σπάνιο να συμπέσουν τρεις στη σειρά και μάλιστα στο τέλος της χρονιάς», ανέφερε χαρακτηριστικά το μέντιουμ στη βρετανική εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι ήδη υπάρχει «πολλή ένταση στην ατμόσφαιρα» και πολλά «καταπιεσμένα συναισθήματα οργής» που υπάρχει κίνδυνος να εκραγούν, με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Η τρίτη υπερπανσέληνος μπορεί να μετατρέψει τα Χριστούγεννα σε «πεδίο μάχης», προειδοποίησε η Smith, δεδομένου και του άγχους πολλών από εμάς να προετοιμαστούμε για τις γιορτές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος εντοπίζεται στα ρεβεγιόν, όπου συχνά ερχόμαστε σε επαφή με κόσμο που συχνά δεν συμπαθούμε αλλά και στα εμπορικά καταστήματα, όπου επικρατεί το αδιαχώρητο λόγω της εορταστικής περιόδου. «Είδα οράματα με γυναίκες να "σφάζονται" για ένα ζευγάρι γόβες, είπε χαρακτηριστικά το μέντιουμ από την Αυστραλία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass