Ο Άη Βασίλης ανανέωσε το δίπλωμα πιλότου! (video)

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2016 23:36

Ο Άγιος Βασίλης ανανέωσε με επιτυχία το δίπλωμα πιλότου εμπορικών πτήσεων, καθώς πέρασε επιτυχώς τις γραπτές εξετάσεις όπως επίσης και το τσεκ απ, αν και εντοπίστηκαν υψηλά επίπεδα σακχάρου, και είναι πανέτοιμος για το ταξίδι του των Χριστουγέννων, έγινε γνωστό από το υπουργείο Μεταφορών του Καναδά.

Ο Άγιος Βασίλης παρέλαβε το ανανεωμένο δίπλωμά του από τον υπουργό Μεταφορών Μαρκ Γκαρνό, έναν πρώην αστροναύτη, σύμφωνα με το βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter από το υπουργείο Μεταφορών του Καναδά.

«Άγιε Βασίλη, έχω καλά νέα για εσένα, για μία ακόμη φορά αρίστευσες στις εξετάσεις σου για το δίπλωμα πιλότου, επομένως ορίστε το πιστοποιητικό σου» είπε ο Γκαρνό στον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, που φυσικά δεν είχε αποχωριστεί την κόκκινη στολή του και τα μαύρα του γάντια.

Στο βίντεο φαίνεται ο ηλικιωμένος να υποβάλλεται σε μια εξέταση στα μάτια και να παραδίδει δείγμα από τα ούρα του.

«Η υγεία σου είναι καλή. Τα επίπεδα σακχάρου σου είναι λίγο ανεβασμένα, αλλά σου επιτρέπουμε να φύγεις, επομένως αυτά είναι καλά νέα» είπε ο Γκαρνό στον Άγιο Βασίλη, ο οποίος απάντησε γελώντας.

Ο Γκαρνό επίσης προειδοποίησε τον Άγιο Βασίλη για τους κινδύνους της οδήγησης: «Απλά να σου υπενθυμίσω, μην χρησιμοποιείς το κινητό σου τηλέφωνο και μην στέλνεις γραπτά μηνύματα ενώ οδηγείς το έλκηθρό σου στους ουρανούς».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass