Feel me: Το νέο τραγούδι του Κάνιε Γουέστ

Δημοσίευση: 02 Ιαν 2017 11:10

Τις δυνάμεις του με τον ράπερ Τάιγκα ένωσε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Κάνιε Γουέστ και δημιούργησε ένα νέο τραγούδι με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου, με τίτλο «Feel me».

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Κάνιε είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Τάιγκα καθώς θεώρησε ότι η παρουσία του τον καθιστά ως έναν νέο καλό μουσικό δημιουργό.

Βέβαια σ’ αυτό ίσως να έπαιξαν και κάποιον ρόλο και οι δεσμοί συγγένειας που ενώνουν τους δύο καλλιτέχνες. Ο Κάνιε είναι παντρεμένος με την Κιμ Καρντάσιαν, ενώ ο 27χρονος ράπερ είναι ο δεσμός της μικρότερης αδελφής της Κιμ, Κάιλι Τζένερ, αλλά είναι και ο πατέρας του πρώτου παιδιού της Μπλακ Τσάινα, η οποία πλέον είναι η σύντροφος του Ρομπ Καρντάσιαν με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη… Μπερδευτήκατε;

Η συμμετοχή του Κάνιε στο «Feel me» συνεχίζει τη νέα τάση που ακολουθεί ο καλλιτέχνης να παρουσιάζει για πρώτη φορά τα νέα τραγούδια του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Την τάση αυτήν την ξεκίνησε το 2014 με το «Only One» και την συνέχισε πέρσι με το τραγούδι «Facts».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass