Η Μελάνια Τραμπ θύμισε στυλιστικά την Τζάκι Κένεντι

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2017 21:30

Οι στυλιστικές επιλογές της Μελάνιας Τραμπ στην τελετή ορκομωσίας του 45ου προέδρου των ΗΠΑ αναπόφευκτα οδήγησαν σε συγκρίσεις με την εκλιπούσα πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και είδωλο της μόδας Τζάκλιν Κένεντι, σύμφωνα με την εφημερίδα Womens Wear Daily.

Η εμφάνιση της Μελάνιας Τραμπ προκάλεσε τον ενθουσιασμό των φίλων της μόδας, καθώς επέλεξε ένα σύνολο του οίκου Ralph Lauren σε μπλε χρώμα, ένα φόρεμα με ασορτί χρωματικά σακάκι τύπου μπολερό, συνδυάζοντας το σύνολο με γάντια και γόβες στιλέτο, που παρέπεμπαν στο στυλ της δεκαετίας του 1960.

Σχολιαστές που εξειδικεύονται σε θέματα μόδας συμφώνησαν με την εκτίμηση της εφημερίδας αναφορικά με τις στυλιστικές ομοιότητες ανάμεσα στις δύο γυναίκες, αναρτώντας φωτογραφίες αρχείου της Κένεντι όπου απεικονίζεται να φοράει ένα παρόμοιο μπλε σύνολο στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας του συζύγου της το 1961.

«Ήταν πολύ Τζάκι» δήλωσε ο Τζο Ζι, αρχισυντάκτης του Yahoo! Style.

«Η Μελάνι έχει την εμφάνιση, από την κορυφή έως τα νύχια, μιας Πρώτης Κυρίας. Τόσο όμορφη και κομψή! Είμαι περήφανη για εκείνη!» έγραψε η Τιοντόρα Ουέστ στο Twitter.

Τα σενάρια έδιναν κι έπαιρναν με επίκεντρο την εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στην τελετή ορκωμοσίας, αφότου ο Τομ Φορντ, ο Μαρκ Τζέικομπς και άλλοι διάσημοι σχεδιαστές δήλωσαν δημοσίως ότι δεν θα ντύσουν την Πρώτη Κυρία, καθώς αντιτίθενται στην εκλογή του συζύγου της στον προεδρικό θώκο.

Ο νεοϋορκέζος ωστόσο σχεδιαστής Ralph Lauren ήταν εκείνος που είχε υπογράψει την δημιουργία που είχε επιλέξει το πρώην μοντέλο την νύχτα της εκλογικής νίκης του Ντόναλντ Τραμπ, μια λευκή φόρμα.

Κατά ειρωνεία της τύχης, ο Λόρεν ήταν επίσης ο σχεδιαστής των κοστουμιών που επέλεξε η Χίλαρι Κλίντον, σε πολλές αποχρώσεις κατά την διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας, τα οποία έγιναν το σήμα κατατεθέν του στυλ της.

Σημειώνεται ότι η 46χρονη Μελάνια Τραμπ, με ύψος 1,8 μ., είναι η πρώτη σύζυγος αμερικανού προέδρου που προέρχεται από τον κόσμο της μόδας. Η καριέρα της ξεκίνησε στην γενέτειρά της Σλοβενία κι έχει ποζάρει για τα εξώφυλλα περιοδικών όπως το Vogue και το GQ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass