Η εμφάνιση-έκπληξη της Μισέλ Ομπάμα στο «Μάστερ σεφ Τζούνιορ»

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2017 19:18

Από Πρώτη Κυρία του Λευκού Οίκου η Μισέλ Ομπάμαγίνεται Πρώτη Κυρία της... «κουζίνας». Η δημοφιλέστατη κα Ομπάμα αποφάσισε να στρέψει την προσοχή της στο τομέα του φαγητού, στεναχωρώντας όσους ήλπιζαν για μια υποψηφιότητά της για την θέση του προέδρου.

Η αποδοχή και η δημοτικότητα της πρώην Πρώτης Κυρίας κινούνται σταθερά σε υψηλά επίπεδα, σχεδόν δύο μήνες από την ημέρα που παρέδωσε τον ρόλο στην Μελάνια Τραμπ.

Και με μια εμφάνιση της στο «Μάστερ σεφ Τζούνιορ» την περασμένη Πέμπτη, ως ειδική προσκεκλημένη στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μαγειρικής για παιδιά, τα ποσοστά της ανέβηκαν ακόμη περισσότερο.

«Είμαι η Μισέλ Ομπάμα και απόψε είμαι ενθουσιασμένη γιατί θα παραδώσω το επόμενο κουτί πρόκληση. Παρακαλώ, επιστρέψτε στις θέσεις», είπε.

Οι νεαροί διαγωνιζόμενοι φανερά ενθουσιασμένοι από την παρουσία της πρώην Πρώτης Κυρίας, ούρλιαξαν από την έκπληξη και επέστρεψαν στις κουζίνες τους.

«Είναι σαν να πέθανα. Ω θεέ μου, η Μισέλ Ομπάμα είναι μία θαυμάσια γυναίκα κι εγώ τη βλέπω από τόσο κοντά. Είναι το είδωλό μου», δήλωσε η 11χρονη διαγωνιζόμενη Τζασμίν.

Οι διαγωνιζόμενοι άνοιξαν τα κουτιά για να δουν τα προϊόντα έκπληξη με τα οποία θα έπρεπε να μαγειρέψουν και διαπίστωσαν ότι ήταν εμπνευσμένα από τον κήπο του Λευκού Οίκου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass