Καινούργια πιόνια στη «Μονόπολη»

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2017 18:13

Ο περασμένος Ιανουάριος ήταν ο μήνας ψηφοφορίας «Monopoly token madness»: Οι λάτρεις του παιχνιδιού, σε όλον τον κόσμο, κλήθηκαν να ψηφίσουν ποια από τα παλιά πιόνια θα μπουν για πάντα στο ντουλάπι των αναμνήσεων και ποια από τα καινούργια πρωτότυπα θα υιοθετηθούν.

Αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν η αποπομπή του εμβληματικού χειράμαξου, της δαχτυλήθρας και της μπότας από τα οκτώ, συνολικά, πιόνια του επιτραπέζιου. Οι ψηφίσαντες επιβράβευσαν έναν Τυρρανόσαυρο Rex, έναν πιγκουίνο κι ένα σαν παπάκι από πλαστικό, παιχνιδάκι σε μπανιάρισμα μικρού.

Τα 4,3 εκατομμύρια ψηφοφόροι - ήταν η μεγαλύτερη, μέχρι σήμερα, συμμετοχή στην ιστορία της «Μονόπολης» - είχαν να επιλέξουν από 56 καινούργια πρωτότυπα. Υπήρχαν διάφορα «σύγχρονα» (θα τα λέγαμε): ένα emoji που κλείνει το μάτι, ένα thumps up. Αλλά την προτίμηση των φανατικών οπαδών κέρδισαν ως επί το πλείστον τα πιο παραδοσιακά πιόνια. Αποφάσισαν να περισώσουν το κλασικό αυτοκίνητο, το ημίψηλο, τη γάτα, το πολεμικό πλοίο. Και το σκωτσέζικο τεριέ - το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του '50 - ψηφίστηκε ως το πιο δημοφικές πιόνι. Δεύτερο ήταν ο Τυρρανόσαυρος Rex.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
FESTIVAL OLYMPOU 1-7-22

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1