Ιβάνκα Τραμπ: Η «αγαπημένη κόρη» που δεν αγαπούν και τόσο οι νεαρές

Δημοσίευση: 14 Απρ 2017 19:02

Η «συνένοχη» του προέδρου των ΗΠΑ... Επιλέγει να μην πατά τις «κόκκινες γραμμές», τις οποίες καταπατά ο πατέρας της. Αρνητική άποψη για την Ιβάνκα Τραμπ διατηρεί όμως η πλειοψηφία των νέων γυναικών, όπως αποκαλύπτει νέα έρευνα.

Η «αγαπημένη κόρη», σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας SurveyMonkey, φαίνεται να είναι πιο συμπαθής σε γυναίκες άνω των 34 ετών παρά στις νεότερες.

Συγκεκριμένα οι γυναίκες μεταξύ 17 και 32 ετών, σε ποσοστό 52%, δεν εκφράζονται θετικά για την Ιβάνκα, τη στιγμή που σε ποσοστό της τάξεως του 21% έχει απήχηση σε αυτή την ομάδα.

Στο μεγαλύτερης ηλικίας γυναικείο κοινό, μεταξύ 35 και 64 ετών, σε ποσοστό 37% δεν είναι συμπαθής.

Παρόλο που θα περίμενε κανείς η Ιβάνκα να βρίσκεται πιο κοντά στις νεότερες γυναίκες, ως 35χρονη που τονίζει τη φεμινιστική της διάθεση, επιβεβαιώνει ακριβώς το αντίθετο και κατακτά σε μεγαλύτερο βαθμό τις 65χρονες. Το 45% της τελευταίας ηλικιακής ομάδας εγκρίνει τη γενικότερη στάση της.

Στο αντρικό κοινό, τα ποσοστά διαμορφώνονται διαφορετικά. Σε αντίθεση με το 35% του συνόλου των γυναικών που τη συμπαθούν, το αντίστοιχο ποσοστό των αντρών ανέρχεται στο 44%.

Διαπιστώθηκε ότι τα ποσοστά αποδοχής της Ιβάνκα κινούνται στα ίδια επίπεδα με εκείνα της πρώτης κυρίας, Μελάνια. «Μάχη» και σε αυτό πεδίο διεξάγεται ανάμεσα στη σύζυγο και την κόρη του προέδρου των ΗΠΑ που πριν αλλά και μετά την εκλογική αναμέτρηση φάνηκε να παλεύουν για τον τίτλο της «πρώτης κυρίας».

H Iβάνκα που μαγνήτισε τα φώτα της δημοσιότητας

Η 35χρονη Ιβάνκα έχει, στο παρελθόν, ασχοληθεί και με το μόντελινγκ, όπως η μητέρα της και πρώτη σύζυγος του Τραμπ, Ιβάνα.

Κατά την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ μαγνήτισε τον φακό. Οι κινήσεις της εξακολουθούν να καταγράφονται συστηματικά, και οι ιστορίες γύρω από τη θέση της στην αμερικανική κυβέρνηση δεν χάνουν την πικάντικη γεύση τους. Πριν από λίγες ημέρες έδωσε άλλη μια αφορμή στον Τύπο να «φλερτάρει» μαζί της.

Ζωηρό σχολιασμό πυροδότησε η πρόσφατη συνέντευξή της στο αμερικανικό δίκτυο CBS, η οποία ερμηνεύτηκε ως συγκρατημένη απόσταση από τις ακραίες θέσεις του Ντόναλντ Τραμπ. Λίγο καιρό αφότου ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει επισήμως τη θέση της προεδρικής συμβούλου, τονίζοντας ότι θα υπηρετήσει αμισθί και κατευνάζοντας τις δεοντολογικές ανησυχίες σχετικά με την εργασία της στον Λευκό Οίκο, προέβη στις εξής δηλώσεις: «Ας μην συγχέουμε την απουσία δημόσιας αποδοκιμασίας με τη σιωπή. Υπάρχουν, πιστεύω, πολλαπλοί τρόποι για να ακουστεί η φωνή σου» επισήμανε, μεταξύ άλλων, διευκρινίζοντας για πρώτη φορά ότι όταν δεν συμφωνεί με τον πατέρα της, εκείνος γνωρίζει την άποψή της.

Η δήλωση της κόρης του Τραμπ ασυνήθιστη και ταυτόχρονα αναμενόμενη. Επιδιώκει, εξάλλου, να προτάξει ένα πιο μετριοπαθές προφίλ από εκείνο που θα περίμενε κανείς να συναντήσει στην κόρη ενός παρορμητικού Προέδρου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1