Νέα αρχή για την ιταλική Vogue

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2017 10:27

Η ιταλική Vogue εισέρχεται σε μια νέα εποχή με το τεύχος του Ιουλίου εντελώς ανανεωμένο.

Η νέα ομάδα του περιοδικού με επικεφαλής τον διευθυντή σύνταξης Εμανουέλε Φαρνέτι προχώρησε σε αλλαγές του ιταλικού τίτλου μόδας με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, το οποίο τώρα εκδίδεται σε νέο μεγαλύτερο σχήμα με βαρύτερο και πιο γυαλιστερό χαρτί.

Ο Φαρνέτι, ο οποίος διορίστηκε επικεφαλής του περιοδικού του ομίλου Cond? Nast τον περασμένο Ιανουάριο, διαδεχόμενος την αείμνηστη Φράνκα Σοτσάνι και ο διευθυντής δημιουργικού Τζιοβάνι Μπιάνκο αποφάσισαν να αφιερώσουν περισσότερες σελίδες σε κείμενα, αν και οι φωτογραφίες κορυφαίων φωτογράφων εξακολουθούν να καλύπτουν σημαντικό τμήμα του περιοδικού.

«Στη μακρά ιστορία του Vogue Italia, όσοι εργάστηκαν σε αυτό πριν από εμάς απέδειξαν ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Πρέπει να αλλάζουν, στην πραγματικότητα - γρήγορα και διαρκώς, προκειμένου να ενημερώνουν τους αναγνώστες για τις αναδιαρθρώσεις» ανέφερε ο Φανέτι. «Ξεκινώντας από αυτό το τεύχος, το ανανεωμένο περιοδικό μας θα αφηγείται νέες ιστορίες χρησιμοποιώντας νέες λέξεις» πρόσθεσε.

Το εξώφυλλο με το μοντέλο Γκρέις Ελίζαμπεθ είναι του φωτογράφου μόδας Στίβεν Μάιζελ, μακρόχρονου συνεργάτη της ιταλικής Vogue και υπογραμμίζει τη νέα κατεύθυνση του περιοδικού με τον τίτλο «Capitolo Primo» (Κεφάλαιο Πρώτο).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1