Διακοπές 100 εκατ. ευρώ στο Μαρόκο!

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2017 19:00

ΡΑΜΠΑΤ

Ούτε δέκα, ούτε είκοσι, αλλά 100 εκατομμύρια δολάρια φέρεται να ξόδεψε ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας στις καλοκαιρινές διακοπές του στο Μαρόκο!

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός του Μαρόκου Σααντεντίν Οθμανί υποδέχθηκε τον Ιούλιο στο αεροδρόμιο της Ταγγέρης τον βασιλιά Σαλμάν, ενώ αναχωρούσε για το θερινό του ανάκτορο συνολικού εμβαδού 300 στρεμμάτων! Ο Σαουδάραβας βασιλιάς έφθασε συνοδεία χιλίων ατόμων στο Μαρόκο, σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, ενώ είχαν γίνει ήδη κρατήσεις στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της πόλης για τους υπουργούς, συμβούλους και συγγενείς του.

Τον περασμένο χρόνο είχαν γίνει εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης στο θερινό ανάκτορο με την οικοδόμηση νέων κτιρίων, την κατασκευή ενός ελικοδρομίου καθώς και μιας τεράστιας τέντας για τη διασκέδαση των φιλοξενουμένων, όπως αναφέρουν οι Τάιμς της Νέας Υόρκης παραθέτοντας και δορυφορικές φωτογραφίες.

Φέτος η άφιξη του Σαλμάν στο Μαρόκο χαιρετίστηκε από τα τοπικά ΜΜΕ ως μια καλοδεχούμενη ώθηση στην τοπική οικονομία, που θα συνεισφέρει συνολικά το 1,5% των εισόδων της χώρας από τον τουρισμό.

Το περασμένο καλοκαίρι είχαν επιστρατευτεί 100 μαύρες πολυτελείς Mercedes και Range Rover για να συνοδεύουν το βασιλιά και τον περίγυρό του στις εξορμήσεις στη βορειοαφρικανική χώρα.

Το πολυτελέστατο οικοδομικό σύμπλεγμα κοντά στο ακρωτήρι Σπαρτέλ πάνω από τις παραλίες της Τζμπιλία περιλαμβάνει ιατρικές εγκαταστάσεις και πολυτελή εστιατόρια.

Ο βασιλιάς Σαλμάν έχει αγοράσει πολυτελείς κατοικίες σ’ ολόκληρο τον πλανήτη, από διαμερίσματα στο Παρίσι, ένα σατώ στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας κι ένα παλάτι στη Μαρμπέλα της νότιας Ισπανίας.

Αλλά το πιο αγαπημένο του «καταφύγιο» λέγεται ότι είναι εκείνο στην Ταγγέρη, με θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass