ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ

Eτσι αποκαλούν την Ιβάνκα

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2017 21:00

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Η Ιβάνκα Τραμπ φαίνεται να μην είναι και η πιο αγαπητή παρουσία μέσα στον Λευκό Οίκο, με τους βοηθούς να μιλούν πίσω από την πλάτη της.

Μπορεί να μην εισπράττει μισθό και να μην έχει τίτλο, ωστόσο, ο ρόλος της είναι κεντρικός. Μην ξεχνάμε πως καθόταν δίπλα στην Ανγκελα Μέρκελ σε συνεδρίαση, ενώ έχει φωτογραφηθεί μαζί με τον πατέρα της και τον Καναδό πρωθυπουργό.

Μάλιστα, ο νομικός εκπρόσωπος, σύμφωνα με το Politico, είχε περιγράψει τα νέα της καθήκοντα: «Θα είναι τα αφτιά και τα μάτια του Τραμπ», ενώ τον συμβουλεύει και σε σειρά θεμάτων. Το Vanity Fair σε πρόσφατο του δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι βοηθοί του Λευκού Οίκου δεν τρελαίνονται με την παρουσία της Ιβάνκα Τραμπ σε αυτόν και της έχουν δώσει ένα άκρως ειρωνικό ψευδώνυμο. Την αποκαλούν η «αυτού μεγαλειότης πριγκίπισσα». Ενας πρώην υπάλληλος δήλωσε στο VF: «Αυτή δεν είναι μια βασιλική οικογένεια και εκείνη δεν είναι πριγκίπισσα. “Η αυτού μεγαλειότης πριγκίπισσα” είναι ψευδώνυμο που της έχει κολλήσει. Κάποιος μπορεί να πει πως αποτελεί αναφορά στον νεποτισμό, ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση με την πριγκίπισσα Αννα». Οι βοηθοί, ωστόσο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αστειεύεται όταν επιτίθενται στην οικογένειά του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass