Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ"

Μηχανή του σεξ ο Τζ. Στεφανόπουλος

Δημοσίευση: 18 Απρ 2018 18:31

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος βρέθηκε στο προσκήνιο την Κυριακή εξαιτίας της συνέντευξής του με τον πρώην διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ. Δεν είναι όμως, ο μόνος λόγος που ο 57χρονος δημοσιογράφος ανέβηκε στα πρωτοσέλιδα.

Η σύζυγός του, Άλι Γουέντγουορθ, αποκαλύπτει στο επερχόμενο βιβλίο της «Go Ask Ali» πως το ζευγάρι κάνει πολύ σεξ μετά από 17 χρόνια γάμου. Σύμφωνα με την New York Post, που αποκαλύπτει κάποια στιγμιότυπα από το βιβλίο της, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου, η υγιής σεξουαλική τους ζωή είναι κάτι που ενοχλεί τους φίλους της.

«Η χειρότερη στιγμή για μένα είναι όταν φτάνει η ώρα για το μοιραίο ερώτημα: ‘Πόσο συχνά κάνετε σεξ με το σύζυγό σας;’» γράφει στα απομνημονεύματά της η 53χρονη Γουέντγουορθ. «Έχω χάσει φίλους με αυτή την ερώτηση» συμπληρώνει.Όταν η Γουέντγουορθ λέει στους φίλους της την αλήθεια, η αντιδράσεις τους είναι ποικίλες. «Οι γυναίκες ξεφυσάνε και ουρλιάζουν, σαν να τους λέω ότι πυροβόλησα το σκύλο μου» αστειεύεται. «Κάποια από αυτές πάντα χτυπά το χέρι στο τραπέζι ενώ μία φορά μια φίλη έσπασε το ποτήρι του κρασιού στο χέρι της. Τι να κάνουμε; Είμαστε ακόμη ερωτευμένοι».