Οι top 9 τάσεις στις μπομπονιέρες γάμου για το 2019

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2019 15:42

Οι τάσεις στους γάμους τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει σημαντικά και σε αυτό έχουν βοηθήσει πολύ και τα social media που κάθε σεζόν δημιουργούν νέες τάσεις παρατηρώντας στενά τις αναζητήσεις των περισσότερων γυναικών! Αν δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε για να βρείτε τι θέμα θα έχει ο γάμος σας τότε σας έχουμε τη λύση! 

Βρείτε πρώτα το στιλ της μπομπονιέρας σας. Ξεκινώντας από εκεί την αναζήτησή σας μπορείτε εύκολα να καταλήξετε στο στιλ που σας αρέσει πιο πολύ!

Ποιες είναι όμως οι μεγαλύτερες τάσεις στις μπομπονιέρες γάμου αυτή τη σεζόν;

Η τάση «boho»
Όλες οι νύφες αγαπάνε την boho τάση και αυτό φαίνεται και από τα στατιστικά του Pinterest που δείχνουν πως το boho style είναι η πιο δημοφιλής αναζήτηση στην κατηγορία «γάμος».

boho01 300x300

Η τάση «Greenery»

Οτιδήποτε θυμίζει φύση σε έναν γάμο είναι must καθώς η τάση greenery είναι μια από τις πιο δυνατές της σεζόν. Μια μαργαρίτα, λίγο δεντρολίβανο ή ένα κλωνάρι λεβάντας μπορεί να μεταμορφώσει την μπομπονιέρα σας και να της προσθέσει στιλ. Στο e-shop του Μaribel μπορείτε να βρείτε τις πιο όμορφες μπομπονιέρες που είναι εμπνευσμένες από τη φύση.

greenery02 300x300

H τάση «Country Style»

Οι μπομπονιέρες με ξύλινες λεπτομέρειες ή φυσικά υλικά όπως λινάτσα και βαμβάκι είναι πολύ δημοφιλείς για κάθε εποχή του χρόνου, ό,τι εποχή κι αν γίνει ο γάμος σας.

country03 300x300

Μίνιμαλ γραμμές

Αν φοβάστε να τολμήσετε κάτι διαφορετικό μπορείτε πολύ απλά να ακολουθήσετε τον safe δρόμο του μινιμαλισμού. Απλές γραμμές, μίνιμαλ υλικά και υφάσματα συνθέτουν μερικές από τις πιο όμορφες και σικάτες μπομπονιέρες που έχουμε δει. Στη Maribel θα βρείτε υπέροχα μίνιμαλ σχέδια που καλύπτουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

minimal04 300x300

Vintage γάμος

Η τάση vintage είναι δυνατή όχι μόνο σαν θέμα για την μπομπονιέρα σας αλλά και σαν θέμα για όλο τον γάμο, το νυφικό αλλά και τον στολισμό της εκκλησίας ή του χώρου που θα πραγματοποιηθεί το πάρτι μετά τον γάμο.

vintage05 300x300

Φυσικοί τόνοι

Nude, μπεζ, λευκό, εκρού και παλ αποχρώσεις του ροζ και του θαλασσί είναι αγαπημένες επιλογές για έναν γάμο που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2018!

neutral06 300x300

Kάτι…σε πλεκτό ή μάλλινο

Το πλεκτό είναι το πιο must ύφασμα στον χώρο της μόδας και στον χώρο της διακόσμησης! Το ίδιο ισχύει και στη διακόσμηση των γάμων. Στη Maribel βρήκαμε πλεκτές μπομπονιέρες που θα εντυπωσιάσουν όλους τους καλεσμένους σας.

wool07 300x300

Κάτι σε μοβ ή ροζ

Το μοβ είναι σύμφωνα με την Pantone το χρώμα της χρονιάς! Αν λοιπόν θέλετε να ακολουθήσετε πιστά τις τάσεις επιλέξτε μια μπομπονιέρα στην πιο hot απόχρωση του 2019.

Romantic

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους πολλών μελλουσών νυφών είναι μην φανεί ο γάμος τους στα μάτια του κόσμου πολύ…ρομαντικός. Είναι η μέρα σας και μην σκέφτεστε τίποτα άλλο παρά να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας, έναν γάμο τόσο ρομαντικό και γεμάτο αγάπη που θα τον θυμάστε για πάντα! Στη Maribel μπορείτε να βρείτε τις πιο όμορφες, ρομαντικές μπομπονιέρες για να δώσετε λίγο από τον ρομαντισμό σας και…στους καλεσμένους σας!

romantic09 300x300

Επισκεφτείτε το e-shop της Maribel αλλά και το maribel.gr για να βρείτε την ιδανική μπομπονιέρα για τον γάμο σας, το ιδανικό νυφικό αλλά και οτιδήποτε θελήσετε για τον γάμο σας!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass