Megxit: To οριστικό "αντίο" Χάρι και Μέγκαν μέσω instagram

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2020 11:01

Καθώς η διαδικασία του Megxit ολοκληρώνεται την 1η Απριλίου, οπότε Χάρι και Μέγκαν παραιτούνται πλέον και επίσημα από τη βασιλική οικογένεια, το ζευγάρι χάνει οριστικά τους τίτλους του.

Μαζί και αυτόν του Sussex Royal που αποτελούσε εμπορική ονομασία. Έτσι, Χάρι και Μέγκαν αποχαιρέτισαν τους ακολούθους τους στο instagram μέσω του λογαριασμού Sussex Royal.

"Ευχαριστούμε την κοινότητα για τη στήριξη, την έμπνευση και την από κοινού δέσμευση στο καλό στον κόσμο. Ανυπομονούμε να επανασυνδεθούμε μαζί σας. Ήσασταν υπέροχοι! Μέχρι τότε, να προσέχετε τον εαυτό σας και ο ένας τον άλλον" αποχαιρετούν ο Χάρι και η Μέγκαν τους ακολούθους τους αλλάζοντας οριστικά σελίδα στη ζωή τους.

Ήταν στις 8 Ιανουαρίου όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ χωρίς προειδοποίηση ούτε καν ενημέρωση της βασιλικής οικογένειας έριξαν τη "βόμβα" ανακοινώνοντας την παραίτησή τους από τα πριγκιπικά καθήκοντα, μία απόφαση που ελήφθη κατά το διάστημα του διαλείμματός τους από τις πριγκιπικές τους υποχρεώσεις, το οποίο το πέρασαν στον Καναδά. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass