Κορωνοϊός: Πάνω από 127 εκ. δολάρια στον ΠΟΥ από την τεράστια online συναυλία δεκάδων διασημοτήτων

Δημοσίευση: 19 Απρ 2020 17:57

Ένα πρωτόγνωρο διαδικτυακό γεγονός με τη συμμετοχή δεκάδων αστέρων του τραγουδιού έζησαν, χωρίς μάλιστα να σηκωθούν από τον καναπέ του σπιτιού τους, εκατομμύρια θεατές από όλον τον κόσμο, συμμετέχοντας παράλληλα σε έναν καλό σκοπό για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Με σκοπό την εκδήλωση συμπαράστασης προς τους επαγγελματίες υγείας, αλλά και την οικονομική ενίσχυση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, δεκάδες καλλιτέχνες και μουσικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους, καθένας από το σπίτι του, για μια φαντασμαγορική συναυλία, εντελώς διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει.

Το διάρκειας 8 ωρών σόου είχε τίτλο: «Ένας κόσμος: Μαζί στο Σπίτι» και συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως οι Rolling Stones, η Lady Gaga, ο Στίβι Γουόντερ, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Μαλούμα και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με τον Global Citizen, τον διεθνή οργανισμό που διοργάνωσε τη βραδιά, μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, σχεδόν 128 εκατομμύρια δολάρια είχαν συγκεντρωθεί από προσφορές και χορηγίες.

Παρουσιαστές της βραδιάς, που αποτελούνταν από δύο μέρη, ένα 6ωρο «pre-show» και την δίωρη κυρίως συναυλίας, ήταν τρεις από τους μεγαλύτερους παρουσιαστές – κωμικούς των ΗΠΑ, οι Τζίμι Φάλον, Τζίμι Κίμελ και Στίβεν Κόλμπερτ.

Δείτε εδώ όλη τη συναυλία που συγκέντρωσε εκατομμύρια views

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass