Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Praktiker γιορτάζει την εξυπηρέτηση και μας καλεί να συμμετέχουμε όλοι!

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2020 20:36 | Τελευταία ενημέρωση: 10 Οκτ 2020 9:28

Είναι η ώρα για αλλαyes και εκπλήξεις!

 ΗPraktikerHellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και HomeImprovement στην Ελλάδα,γιορτάζει για 7η συνεχή χρονιά την Εθνική  Εβδομάδα  Εξυπηρέτησης  Πελατών (ΕΕΕΠ), με την υποστήριξη τουΕλληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), ενώ παράλληλα μας παουσιάζει τον νέο της Κατάλογο Σπίτι και Διακόσμηση.

Mε δύναμή της, το πάθος της για την εξυπηρέτηση, η Praktikerσυνεχίζει με την ομάδα της να δίνει καθημερινά τον καλύτερό της εαυτό. Αγκαλιάζοντας και κάνοντας πράξη το μήνυμα της ΕΕΕΠ «ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ… μαζί!», δίνει σε μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους τη δική της αισιόδοξη πινελιά, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δέσμευσή της να προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες.Έτσι, από τις 05 έως τις 10 Οκτωβρίου, σε όλο το δίκτυο της Parktiker πραγματοποιεί ξεχωριστές δράσεις για τους πελάτες και τους εργαζομένους της.

Οι πελάτες της Praktikerθα απολαύσουν:

›          Υπέροχα δωρεάν καθημερινά workshops σε όλα τα καταστήματα.

›          Εκδηλώσεις και παρουσιάσεις προϊόντων, με συνεργαζόμενους προμηθευτές.

›          Απίθανα δώρα,για τους εγγεγραμμένους στο ‘my Praktiker’.

›          Δωρεάν Μεταφορά, για όλες τις αγορές.

›          Πανελλαδικό διαγωνισμό, με δώρο 80δωροεπιταγές Praktiker, αξίας €100.

›          Εκπλήξεις για τους πελάτες b2b της Praktiker.

Ακόμη, με στόχο να ευχαριστήσει και να επιβραβεύσει έμπρακτα την ομάδαεργαζομένων της, για την αγάπη που δείχνουν στη δουλειά τους, δίνοντας καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, η Praktikerτους έχει οργανώσει αποκλειστικές δράσεις, όπως ενδεικτικά: ένα ξεχωριστό ατομικό πρωινόκαιδιασκεδαστικάπαιχνίδια, Webinarσχετικά με τη θετική στάση ζωής,onlineενημέρωση γιατην κλιματική αλλαγήαπό το WwfΕλλάς, καθώς και εσωτερικούς διαγωνισμούς.

Παράλληλα, το φθινόπωρο γίνεται ακόμα πιο δημιουργικό,μετον ξεχωριστό Κατάλογο Σπιτιού & Διακόσμησηςτης Praktiker, που είναι γεμάτος με αμέτρητες φρέσκιες ιδέες και έμπνευση για κάθε χώρο, ταυτόχρονα με ένα πλούσιο πακέτο υπηρεσιών που μας κάνουν να ζήσουμε την αλλαγή στον χώρο μας! Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει για εμάς εξειδικευμένους επαγγελματίες, τους Interior Experts, που δημιουργούν για εμάς τον χώρο που ονειρευόμαστε, μεταξύ άλλων και μέσα από τη νέα υπηρεσίαVirtual Reality Experience.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με το μηνιαίο πλάνο δόσεων «Δ-όοοση θέλεις»,μπορούμε να πραγματοποιούμε τις αγορές μας με τους δικούς μας όρους και χωρίς πιστωτική κάρτα… και όλα αυτά, μαζί με έκπτωση10% στις υπηρεσίες τοποθέτησης-συναρμολόγησης, minimum3 χρόνια εγγύηση προϊόντων και έως 24 άτοκες δόσεις.Και εάν αξιοποιείτε τον χώρο σας για επαγγελματικό σκοπό, η εξελιγμένη υπηρεσία Praktikerb2b, διαθέτει ένα εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων που μπορεί να προσφέρει προσωποποιημένεςλύσεις και ολοκληρωμένες ιδέεςγια κάθε επαγγελματική ανάγκη.

Κάθε στιγμή είναι κατάλληλη για αλλαγές και ειδικά αυτή την εβδομάδα, το μήνυμα είναι ότι τόσο στην Εξυπηρέτηση, όσο και ευρύτερα, είναι σημαντικό να συνεχίζουμε… μαζί.

Περισσότερα για όλα, στο praktiker.gr!

Praktiker: Αλλάζει το σπίτι!