Summer trends

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2014 15:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:42

Κείμενο: Παναγιώτα Φούντα

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά κι εσύ ετοιμάζεσαι για διακοπές… Πως θα φύγεις για τα νησιά χωρίς να έχεις μαζί σου τα βασικά «συστατικά» που θα σε κάνουν τη βασίλισσα της παραλίας;

 Άμμος στα μάτια

Όχι κυριολεκτικά, είναι άλλωστε ενοχλητικό. Αυτό το καλοκαίρι βάψτε τα βλέφαρά σας στα χρώματα της άμμου. Ιριζέ ή ματ σκιές δίνουν ένα όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα και τονίζουν το μαύρισμα. Ακόμα και την πούδρα τερακότα που χρησιμοποιείτε για το υπόλοιπο πρόσωπο, μπορείτε να τη βάλετε στο βλέφαρο. Σημειωτέον, ότι το μάτι φαίνεται πολύ μεγαλύτερο με αυτή την τεχνική. Αφήστε, λοιπόν, κατά μέρος τις σκούρες σκιές, υιοθετήστε ένα πιο ελαφρύ look και δεν θα χάσετε στο παιχνίδι των εντυπώσεων.

 

Στην ψάθα

Ξεκινώντας από τα καπέλα, περνώντας στην τσάντα και φτάνοντας στα παπούτσια η ψάθα είναι για μια ακόμα χρονιά μια από τις μόδες που λατρεύουμε. Οι λόγοι πολλοί. Είναι φυσικό υλικό, ταιριάζει με όλα και δεν φθείρεται εύκολα. Ή ακόμα κι όταν φθείρεται δεν φαίνεται άσχημο. Για την παραλία προτιμήστε μια μεγάλη ψάθινη τσάντα που χωράει τα πάντα – για τις μικρές «μετακομίσεις» του σαββατοκύριακου – ή ένα ψάθινο καπέλο που θα σας προστατεύσει από τις αχτίδες του ήλιου, αλλά θα σας προσδώσει και απαράμιλλο στυλ. Για τις βόλτες στην πόλη επιλέξτε ψάθινες πλατφόρμες ή εσπαντρίγιες που είναι και άνετες και ταιριάζουν με κάθε πρωινή ή βραδινή εμφάνιση.

 

Λευκό ματ

Ποιο είναι το απόλυτο χρώμα των διακοπών; Το εκτυφλωτικό λευκό του ασβέστη, που κυριαρχεί στο Αιγαίο, φυσικά. Ε, λοιπόν αυτό είναι και το απόλυτο χρώμα για τα νύχια αυτό το καλοκαίρι. Εννοείται ότι δείχνει καλύτερο σε μαυρισμένα άκρα, αλλά ακόμα κι αν δεν είστε από εκείνες που αποκτούν τροπικό χρώμα, δοκιμάστε το.

 

Φορεματάκια …να τα φας!

Κεράσια, καρπούζια, μπανάνες και ροδάκινα, όλος ο πάγκος της λαϊκής σε ένα φόρεμα επάνω. Το καλοκαιράκι κάνει αισθητή την παρουσία του και ενδυματολογικά, με μπλουζάκια, φορέματα, σορτσάκια και μαγιό να γεμίζουν με λογής λογής φρούτα και πολύ πολύ χρώμα. Αν και απευθύνεται σε πιο νεαρές ηλικίες, τολμήστε να υιοθετήσετε το στιλ με καθώς θα σας φτιάξει τη διάθεση!

 

Χειλάκι πετροκέρασο

Υγεία, λάμψη, φυσικό αποτέλεσμα. Τα σκούρα δαμασκηνί και τα κόκκινα κραγιόν τα χορτάσαμε και αυτό τον χειμώνα και καιρός είναι να τα «θάψουμε» στον πάτο του νεσεσέρ για μερικούς μήνες. Αυτό το διάστημα τα χείλη έχουν φυσικά ροζ χρώματα, εμπνευσμένα από φρούτα όπως η φράουλα, το ροδάκινο και το πετροκέρασο. Ζουμερά και για φίλημα!

 

Κάντο όπως οι Κινέζες

Κιμονό. Το απόλυτο trend της χρονιάς, έχει κατακτήσει τις σελίδες των περιοδικών, τα fashion blogs, τις βιτρίνες των καταστημάτων και φυσικά τους δρόμους, από τις χιλιάδες γυναίκες που επέλεγαν να το φορέσουν. Τα λουλουδάτα τυπώματα δίνουν και παίρνουν, τα κρόσια ανεμίζουν και το στιλ απογειώνεται. Ακολουθήστε το ως τάση, αλλά δεν είναι ανάγκη να το φορέσετε με τζιν σορτς, λευκό φανελάκι και πλατφόρμες γιατί με αυτό τον τρόπο το φοράνε όλες, από την Καλιφόρνια ως τον Πλαταμώνα. Βρείτε έναν πιο δημιουργικό τρόπο και ξεχωρίστε!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass